Ви благодарам што сум дел од вас "Феминки",долго го очекував тој момент кога ќе станам дел од фашиот форумНова сум,не се сомневам во забавата која ќе ја имам со Вас, воедно и пресреќна сум. Ми треба состав на тема"Посета на планетата Вилена"(измислена е планетава хехе )-Нешто ми треба како да е научно фантастичен ,да има фантастични елементи (поучни/научни) За четврток ми е ВЕ МОЛАМ (Немам инспирација) Секоја помош е добредојдена, ќе ми значи стварно многу (Пишете ми како можам да ви помогнам и јас)
Помоош ајде ве молам ми треба есеј , „ Мирот во светот денес “ ми треба за брзо, ве молам помогнете ми.
Здраво Вака ми треба есеј на тема: ''Печалбарството - трагедија на македонското семејство'' и во оваа тема треба во главниот дел да раскажеме на кратко за драмите Печалбари и Парите се отепувачка... 1 во воведот да има за печалбарството во МК во турско време 3=4 реченици. 2 во преодна реченица треба да напишеме тоест да се надоврземе со главниот дел пример печалбарството е многи опишано во драмите ... 3 Главен : за печалбари како за костадин печалбарството е трагедија. потоа исто за Парите се отепувачка за Анѓеле. 4 и заклучок односно завршен дел.. ќе ми биде многу мило ако може некој да ми помогне бидејќи ми треба за во вторник! Ви благодарам
Нешто за темата "Пролетен пејзаж"? Итно ми е утре правам писмена. И една реченица ќе ми биде од помош...
За утре ми требат 2 состави . 1) Зошто да не утешам,помогнам,израдувам 2) Добрината го грее срцето. Фала однапред!!!!
http://www.fakulteti.mk/news/16-02-01/stipendii_za_studii_vo_germanija.aspx Девојкава пишува состави семинарски есеи...но секако наплаќа за нив. Ми има завршено работа неколку пати,кога и да ми треба нешто и вртам на неа хихи.
Здраво Вака ми треба есеј на тема: ''Печалбарството - трагедија на македонското семејство'' и во оваа тема треба во главниот дел да раскажеме на кратко за драмите Печалбари и Парите се отепувачка... 1 во воведот да има за печалбарството во МК во турско време 3=4 реченици. 2 во преодна реченица треба да напишеме тоест да се надоврземе со главниот дел пример печалбарството е многи опишано во драмите ... 3 Главен : за печалбари како за костадин печалбарството е трагедија. потоа исто за Парите се отепувачка за Анѓеле. 4 и заклучок односно завршен дел.. ќе ми биде многу мило ако може некој да ми помогне бидејќи ми треба за во вторник! Ви благодарам
Aj ako saka nekoj da mi napise sostavi i ako moze da mi gi napise vo poraka na temite 1 Romantichni elementi preku olemata chajld harol. 2 Romantichni elementi preku romanot vo stig evgenij onegin 3 Socijalniot zhivot na mladite denes. 4 Ubavinata i skapocenosta na zhivotot koj go zhiveeme. 5 Smart telefonite ne vodkat kon progres ili ne
Имаше една страница за состави на фб, 300 ден состав, од коа ке прикажеш уплатница за уплатените пари ти пишуваат состав.