Робинзон крусо ја има некој прераскажано? За брат ми дека е мрза да напише а ја за него неам намера да трошам време , и секој случај немопжам да го трпам да ми плаче бтака да плс да ја има некој чоек -_-
@KKS Ако ти немаш намера за него да си го трошиш времето зошто тогаш мислиш дека некој би бил "будала" и би му сервирал на брат ти све на готово, што на некој му е гајле дали брат ти ќе плаче или не. Додека плаче, нека седне нека ја прочита и нека ја прераскаже!
Има ли некој што знае некое предание (не легенда), било какво, може copy-paste, за во понеделник ми е. Фала однапред
Дали некој може да ми напише состав на тема Дваесет и втори април, ден на планетата земја. Итно ми треба за утре. Ви благодарам однапред.
Сминарски, состави, есеи. Моментално немам состав лично мој при рака, ама ќе напишам денес колку за пример (на тие на кои им изработувам/ пишувам, не ги споделувам).
Здраво! Дали може некој да ми даде текст зa некоја од следниве теми: Со љубов и почит кон творците на словенската писменост; Слово за Климент; Анализа на пофалното слово за Кирил. Ви благодарам однапред!!!
https://mk.wikipedia.org/wiki/Јоаким_Крчовски еве ти нешто од википедија. се надевам ќе успееш нешто да составиш.
не сум баш најдобра во состави па ако е некој расположен да ми помогне со состав на тема „кога срцето е полно со надеж. Фала
Ve molam ako moze nekoj da mi napise sostav za: " Mojot praznik Veligden" .. itno mi treba Sostav vo inbox :/
Ај пишете ако некој има есеј на тема "Патот кон успехот е секогаш во изградба" или нешто за човекот како господар на природата, потребно ми е за утре Благодарам
Извини, но мислам дека некој кој не те познава не би можел да ти помогне за овој состав. Знаеш ли ти воопшто, што е афтобиографија?!
Ке ве молам да ми напишете состав за Судирот помеѓy богатите и сиромашните и триумфот на љубовта во ,,Бегалка''- Васил Иљоски. Благодарам од напред.
ИТНО МИ ТРЕБА СОСТАВ ЗА УТРЕЕ ВИ СЕ МОЛАМ Прва тема : Јас и моите секавања Втора тема : Автобиографија за Григор Прличев