Moze li nekoj da mi pise Text za ovaa tema P.S 7m odd pismena Pecalbarite Temni stranici na makedonskoto minato Fala..
Луѓее ми треба итно состав на тема „Идеалите на мојата генерација, наспроти идеалите на Глигор и Арсо" - од „Пустина“. Ако има некој ве моалм да ми прати.. Поздрав
Ќе може ли некој да ми помогне околу темиве некако ,,Вистинските зборови болат повеќе од удрената шлаканица,, и ,,Работата човекот го краси, мрзата го гнаси,,
Патописот треба сама да го напишеш.Од твое лично патување.Имав таква тема пред еден месец во школо.Треба да ставиш воведен дел на текстот,нешто за патувањата или за патеписот како дефиниција .Понатаму во главниот дел го раскажуваш твоето патување.Гледај да имаш богати стилски реченици тоа е важно.Во завршниот дел можеш да пишеш заклучок од целото патување.Побарај на интернет јас најдов убава реченица за почеток на текстот.Можеш многу убав состав да напишеш на темава.
Има ли некој состави на темите: 1.Училиштето и семејството во моето воспитување 2.Лошите зборови се поостри од нож Ако има некој нека пишува бидејќи ми требаат итно...
АЈДЕ ФОРУМЦИ КОЈ ГИ ИМА ОДГОВОРИТЕ НА ПРАШАЊАТА ЗА ЕКСТЕРНО 2016 ЗА 6 ОДДЕЛЕНИЕ -ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ- ЗА СИТЕ ПРЕДМЕТИ. ВЕ МОЛАМ КОЈ ГИ ИМА ДА ГИ ПРИКАЧИ.
Ај и ја д апобарам помош.Имам утре писмена македонски на тема ,,Мојата идна професија" секогаш сама си пишувам ама сега стварно немам идеа.Знам што сакам да бидам но незнам што да напишам во текстот.Доколку некој сака да помогне може да ми пише во лп? @theowndemon гледам си пишала дека пишуваш состави.Мала помош може??