Ми требаат ОДГОВОРИТЕ НА ПРАШАЊАТА ЗА ЕКСТЕРНО 2016 ЗА 6 ОДДЕЛЕНИЕ -ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ- ЗА СИТЕ ПРЕДМЕТИ, кој ги има ?
Јас сум нов член , па го запознавам блогот, сакав да побарам помош за прашањата по екстерно , па кога го пишував прашањето, така ми се појави, во секој случај уште барам помош кој ги има одговорите на прашањата од екстерно за 6 одделение?
некој да ми помогне за главен или завршен ден на тема патопис, планирс=ам за патување во охрид да напишам ама со главниот и завршниот не ми оди
Pisuvam sostavi i stvarno mi odat od raka,ako mu treba na nekoj pomosh,neka pishe tema i za koga mu e,kje se potrudam da mu napisham
Ве молам ако има некој состав на тема "Парите го издигнуваат човекот,но не ретко и го уништуваат" или некаква идеја нека ме извести.За утре ми треба.Благодарам однапред
Ако може помош за матура по македонски јазик ,за древна литература вовед?Ако има некој што знае нека пише инбокс.Ви благодарам однапред
има ли некој состав да ми прати за : -поезијата на кочо рацин -крпен живот -парите се отепувачка фала однапред
Треба состав да напишам за утре имам неколку теми... 1.Похвалното слово-Химна на љубов и благодарност на ученикот кон саканиот учител Кирил 2.Описменех-Одбрана на словенската писменост Ве молам важно ее.... Фала однапред
Ај ако можи некој подетално да ми објасни за кои дела треба да се пишува за составот за матура(најстарите литератури во светот)
Za utre mi treba sostav Idninata ja sozdavam jas, so voveden za ucilisnite klupi, pa glaven za idninata (planovi za idna profesija) i zavrsen kako zaklucok..Ako mozetee pls pomognete mi. Ps: Go vidov onoj pogore ubav e ama kratok
Некој што сте 3та стручно, дали веќе правевте писмена за Крпен живот, Пустина и Улица? Темата која беше??