нов член сум .Па ако знае некој вовед за древна литература нека пише.Ми треба за државна матура по македонски јазик .Ве молам ако знае некој нека пише.Ви Благодарам однапред
ке ве молам ако знае некој што е тоа древна литература нека ми каже вовед за матура ми треба.!И нешто за есејот како треба да изгледа ако има пример некој нека пусти.!Навистина незнам сто е тоа древна литература ако има некој ке го замолам да пусти. Благодарам однапред
Здраво феминки, ми треба есеј поврзан со фитнесот. За проектна ми е може да се пишува за справите, повреди при фитнес итн. Ако некој знае плз нека ми помогне. Ви бладогарам.
Ми треба состави на темите: 1. Црноризец Храбар 2. Свети Наму Охридски 3. Свети Климент Охридски 4. Кирил и Методиј 5. Панонски Легенди 6. О писмениех Итно ми требаат за утре. Ви благодарам однапред.
Дaли некoј знaе зa штo требa дa се пишувa нa есејoт пo мaкедoнски зa држaвнa мaтурa? Темaтa е “древни литерaтури” ...Дaли требa дa се спoредaт двa ликa или oпштo дa се пишувa?
Треба да се споредат два лика од различни дела пример споредба помеѓу Ахил и Гилгамеш. Ако можи некој пример за вовед да пиши
За матура обрнете внимание на делот "потрага по бесмртноста", бар така ѝ рекоја на другарка на консултации.
Ве молам кој може да ми најде (напише) состави за Свети Наму Охридски и Свети Климент Охридски. Ве молам помагајте за утре ми се.
decki za matura treba da napisam esej na tema "najstarite literaturi vo svetot", e sega jas imam najgolem problem so vovedot neznam kako da go pocnam malku pomosh? fala odnapred
Луѓенца ајде помош од вас треба да напишам есеј за на факултет, досега немам пишувано есеј за на факултет па ако може неколку совети како би требало да изгледа се пишува нешто ко на семинарска што се пишува факултет тој и тој институт избаботил ментор или?
Не се пишува исто треба нешто како презентација вовед, содржина и заклучок и на првата страна факултето логото предмето името на еесејот изработил ментор и на последната страна користена литература набапкај некои линкови или имиња на книги од твоја обласѕ
Ми требa Есеј дa зaмислиме декa сме лoвец сoбирaч нa хрaнa,дa гo oпишеме дневниoт живoт и дa гo илустрирaме,дa гo oпишеме живеaлиштетo,дa јa oпишеме oблекaтa,дневните aктивнoсти,oбрoците и др.Ве мoлaм aкo имaте нештo oкулу oвaa темa пoмoгнете ми нaјбргу штo мoжете. Фaлaaaaa !!!!
Zdravoo, mene itno (za denes) mi treba sostav, temata ne e kazana samo treba da e na drug dijalekt itno mi e , ve molam ako nekoj ima, neka mi isprati vo poraka
Здраво феминки.. Итно ми треба мотивационо писмо за работа во странство на француски јазик.. Дали некој би можел да ми помогне околу тоа ?!
Девојки, да не има некоја составено нешто на темава : Неразбраниот збор од народот прилега на запечатен извор од кој никој не може да се напие
Ми треба есеј на тема „Неразбраниот збор од народот прилега на запечатен извор од кој не може да се напие“ итно за утре