itno mi trebat sostaviii na temite: Зошто да не помогнам, израдувам усреќам. Љубовта го движи светот Убавиот збор, и железни врати отвора Отвори книга за да прогледаш и Животот е како шахот, треба да се вршат правилни потези Ve molam ako nekoj ima neka mi isprati...za utre mi e
Dali moze da mi dadete idea za esej na tema "Zrnoto umira za povtorno da se rodi" ve molam nekoj predlog kako da napisam itno mi e
Ај сеа ќе пробам нешто да ти напишам, па ќе ти пратам во лп. Ако биде ок, носи го ако не.... не знам Пиши и во лп на @blueeparadise, девојката ств многу убаво пишува
Здраво на сите ми треба помош за есеј со тема: Уметноста му е неопходна на човекот затоа што... Ова ми е за во понеделник, Благодарам однапред!
Здраво на сите.Ми треба помош.Дали некој има состав на следните теми: -Писмо без адреса -Животот е шах но не секој умее да игра -Љубовта кафез на слободата -Поглед низ мојот прозорец -Сакам да верувам во -Заслужувам или не нешто подобро -Животот како постојана борба на доброто и злото ФАЛА
blagodaram, ako moze nekoj drug da mi pomogne i za temite : Љубовта го движи светот (за неа имам вовед) Убавиот збор, и железни врати отвора Отвори книга за да прогледаш и Животот е како шахот, треба да се вршат правилни потези
сега ќе ти го пуштам , а ти да не имаш нешто за ова -Писмо без адреса -Животот е шах но не секој умее да игра -Љубовта кафез на слободата -Поглед низ мојот прозорец -Сакам да верувам во -Заслужувам или не нешто подобро -Животот како постојана борба на доброто и злото
ве молам помогнете ми..ми требаат состави на темите; Теми за писмена: 1. Љубовта го движи светот( имам вовед) 2. Отвори книга за да прогледаш 3. Жвотот е како шахот, треба да се влечат правилни потези Една од овие теми ќе биде на писмената работа. Зборови: 250 ве молам за утре мие ако може барим и извор дајте ми од каде да најдам
Ве молам поможете ми: -Писмо без адреса -Животот е шах но не секој умее да игра -Љубовта кафез на слободата -Поглед низ мојот прозорец -Сакам да верувам во -Заслужувам или не нешто подобро -Животот како постојана борба на доброто и злото
Ве молам ако може некој да ми помогне во врска со состав на тема ЛИРИКА прва средно сум за утре ми е немам ни напатствија ни ништо.Изгубен случај сум.
Дали некој ја има препраскажано лектирата 20.000 милји под морето? Ако ја има некој препраскажано нека ја напише овде,или нека ми слика.