Во последно врерме користам дискорт зошто играме гамес и гледаме филмови заедно со другари и другарки, иначе еве ви линк од стамболчатhttps://stumblechat.com/room/viktorigo можете да дојдете да се дружиме и подобро да се запознаеме 18+ почитувајте ги другите членови од групата и ако сака некој да биде модератор нека пише
Не знам дали е за овде прашањето но дали знаете како можам да ги дознаам меиловите што ги имам направено со користење на мојот број и да ги избришам? Правев маил кога и да ми затребаше а не запишував лозинка корисничко име.. и кога ќе ми притребаше го заборавав и требаше нов да правам. Па сакам некако да ги избришам.
fb,intsagram tik tok, viber, sepak fb mi e najubav, se ima i igri i grupi i strani da si poracas nesto, ima za sekoj ona sto go interesira tik tok mi e skroz za nikade, ke gledam necii gluposti , definitivno ke go izbrisam a verojatno i insta, ic ne mi e interesno da gledam samo sliki i videa jas igricki igram
Од социјални мрежи само фб користам колку да сум во контакт со тие што ги знам, иначе да не беа тие ич немаше да го користам.
Имам социјални мрежи но лажни профили секаде. Измислено име и презиме, со некои слики од автомобили, цитати такви глупости. Или пак на Х и на Инстаграм сум под псевдоним. До 2023 имав социјални мрежи како сите нормални луѓе, но сега бидејќи работам јавна професија, не сакам да ме има и да ме коментираат и гледаат. Имам профилче со малку следбеници на инстаграм за блиските (пак е псевдоним) и внимавам кого прифаќам. Прво кога се вработив мислев да си останам на социјалните мрежи со име и презиме, но да не објавувам ништо. Арно ама почнаа да ми копаат стари постови, да вадат од контекст работи и така се си деактивирав. Плус имаше ситуација да сум отидена некаде на свадба, па да ме тагнуваат по слики, а свадбата беше викендот, слики објавени на работен ден, а тогаш не бев отидена поради болно дете, и почнаа да зборат дека не одам на работа за да се шетам. И така сеа и не се сликам никаде. Само во телефон си чувам.. Направив со лажни имиња за да можам јас да гледам што ме интересира.