Aliados 1 Capitulo 16 Aliados 1 Capitulo 17 Aliados 1 Capitulo 18 Aliados 1 Capitulo 19 Aliados 1 Capitulo 20
А сега сите од 2сезона.До сега кои се излезени. т.е. Првите 11 Aliados-2° Temporada Capítulo 1 Aliados-2° Temporada Capítulo 2 Aliados-2° Temporada Capítulo 3 Aliados-2° Temporada Capítulo 4 Aliados-2° Temporada Capítulo 5
Aliados-2° Temporada Capítulo 6 Aliados-2° Temporada Capítulo 7 Aliados-2° Temporada Capítulo 8 Aliados-2° Temporada Capítulo 9 =Aliados-2° Temporada Capítulo 10
Јас сум на 6та епизода од втората сезона. Само толку сезони ли има? Инаку, овој стариот, многу е одвратен. И, премногу имиња има. До сега ги памтам: Ноа, Дејмон, Томас, Ема, Деви, Ијан, Гала, Венесија, Азул, Лус, Елена, Амбар, Матилда, Маја, Мара, Матијас, Мери. Другите, никако да ги запамтам.
^Најверојатно и последна,освен ако во меѓувреме немаат снимено 3та. Бидејќи актерите се зафатени сега со други серии.Инаку на 18,06 беше Gran Rex.Тоа има огромно за сериите на Крис Морена. Спојлер Азул и Франко,немаат баш среќа .Овај си ја изгоре раката,со пеглата на Азлу за коса
Вчера излезе и 12 епизода од последната сезона .Уште 6 епизоди и завршва Aliados-2° Temporada Capítulo 12
Грешка во чекори 18 епизоди Срамота Цветанке... Како и да е,ајде и ова да го оствариме http://www.youtube.com/watch?v=zKV2UKrh61A
На 18 јули ќе биди.Инаку има некој линкче од 15та епизода?Не можам да ја најдам .Инаку 2та сезона има само 18 епизоди значи 15та,16та,17та и 18та.Едвај го чекам крајот
17 епизоди има втората сезона, јас колку што знам. Така да , уште 3 епизоди. Инаку ја нема уште 15 епизода дека вчера беше финалето во фудбалот. Најверојатно денеска ќе ја даваат
^Да денес ќе ја даваат.Во 19:30(Агрентинско време).Сега видов Ори на фејс напиша.А бе кога беше 12та епизода Ори исто така напиша дека уште 6 епизоди и завршва
Сеуште не е објавена 15-та епизода. Спојлер Инаку изгледа дека крајот ќе биде ист како и во првата сезона...барем претпоставувам според тоа што го видов.
А бе планират последната да ја дадат т.е 15та!?Последната за сега емитувана. Спојлер Синот на претседателот ќе ја силува Азул Се полека се исполнува од тоа што го виде Деви Изгледа дека глупо и ова сезона ќе заврши.