Незнам од кај ми текна на темава,незнам дали има слична на неа,па вака ви недостасува ли некој било да е дечко,другар/ка,би сакале ли некои работи од минатото да ви се повторат,некои што ви се интересни,што ви оставиле впечаток а што сте ги поминале заедно со друга личност?
Bravo za temava :up: Vo momentov najmnogu mi fali deckomi bidejki ne e tuka na rabota e u stranstvo i 2 meseca nema da go gledam.Taka da vo momentov sakam da sum so deckomi i toa da sme si na nekoe ubavo mesto samo jas i on,dobra muzika,alkohol i drugo nisto ne mi treba
paa bi sakala da mi se povtorat nekoi raboti od minatoto (dobrite raboti se razbira ), na primer koga pocnavme da izleguvame so deckoto,taka sramezlivi, so malku problemi, iako sega sum mnogu posigurna za mojata lubov kon nego,sepak mi nedostasuvaat tie denovi
hmm pa bi sakala so deckomi bidejki eden mesec e germanija a jas ovde i za eden mesec ke idat vamu SS bi sakala toj da e ovde
Би сакала да сум со еден дечко и да ме гушка и да ми шепоти на увце.... некако кога гледам парови во последно време носталгија ме фаќа...
Сама, како и што сум! Прво си викам... Сакам со него. Ама не! Ме нервира. Ќе го тепам. Утре не му се јавувам за во парк. Ќе го чекам него, прв да се јави. Ме иритира кога се однесува детски! Ах! А го сакам. Е*ате тоа љубовта. :twisted:
Со едно момче што го немам видено од 2ри август... а се прашувам и дали воопшто некогаш во мојот живот ќе го видам повторно...
со бившиот да го малтретирам ко секогаш јас да гледам фудбал тој да си преспие па после да правиме што треба да се прави :twisted: сепак најповеќе ми фалат деновите поминати со него...нешто за кое би го дала животот само да се повтори
Еејјј... и јас си имам едно такво момче кое не сум го видела од втори август.. Па еве да бидам со него. Онака, пријателски, пошто пријателче ми е... Ми фали некако... :roll: