Со Хуго. Машинеријата на капитализмот не вовлече во нејзините запчаници, но утре се' ќе биде подобро откако ќе те гушнам и ќе ме смириш... http://www.youtube.com/watch?v=yXaYdeS69S8
Леле тешко прашањеее како да се одлучи човек за едно нешто кога има доста избор, сите ги сакам што би рекол Тоше
Со нова другарка која знае за искрено другарство и со момче со кое одамна изгубив контакт, а сеуште ми во мислите....
Моментално сакам да сум со едно другарче кое поминува низ многу тежок период. Ако ништо друго, само да го гушнам и да му речам дека се' ќе биде во ред со тек на време.
Со бабичките мои милички...нека почиваат во мир.. ми фалат веќе долго време..едната за да ја гушнам и поразговарам,а другата ми бабичка ми фали ...па бабичко нема кој сега да ме кара нема со кој јас да се карам
А што е со малечкото? Одделени сте или погрешно сфатив? И за да не бидам офф топик - љубов, ааааааах љубов!!! Би сакала да сум со еден перверзен, безобразен, по малку буцкаст ууууууууууфффффффффф......везден би сакала да сум со него И нема да го нервирам. Не, не, не, никако.....би го гледала како капка вода на дланка....арно ама.....
Со кого ли... Со татко ми. Така,да си направам еден убав муабет со него. И со мајка ми,и сестра ми. Со сестра ми посебно. Дома..На торта... Е со нив сакам да сум..Ај утре...
Со Џони Деп , во некој француски ресторан, да јадеме сирење и пиеме вино...од другата маса да ме шмека Енрике и да ми прати црвена роза ...е тоа би биле проблеми...кого да одберам Spoiler Не сум на никакви халуцигени супстанци, ама јадам едни бонбончиња, ги најдов заборавени дома, не знам ни од што се, ни од кога се
би сакала да сум со детето што го сакам..но некако не ни оди..само се караме за ситници..ексик веќее..
секако со моето муце....онака пред телевизор..да си грицкаме нешто и едно БРАВО сокче од портокал до нас...)