Со Срцката моја најубава....да си лежиме и да си јадеме пуканки со путер (мммммм) и да гледаме некој добар филм...какви дискотеки...гужвиии...ништо не го мења ова
Секаде, само не овде! Така ме изнервира сестра ми, што ми иде да ја дрецнам одземја ама буквално! Мочле едно мало вријам
Ете ПРИЗНАВАМ! Ајде сега, можете комотно да ме распнете како Исуса, или да ме запалите на клада... како ви одговара. Сакам да бидам со него, да ги сплеткам прстиве во косата негова, а раката негова да стои ниско на мојата половина.... и да ми диши на уво
Само во овој момент сакам да сум со неа, и којзнае кога нареден пат ќе го посакам истото... Момент на слабост.
Едноставно прашање, а толку комплициран одговор . Се знае со кого сакаме да сме сите во овој момент. Со тој што ни е најубаво.
Со едно момче кое по се' изгледа само тоа знае да ме насмее во последно време. А појма нема дека воопшто знам дека постои. Е значи многу голем компликатор сум!
Сакам да бидам со најдобрата другарка, ама пуст инат и гордост не ми дава да се јавам, од одредени причини.
Го чекам сопругот да дојде од работа,ми недостасува неговата прегратка и задевањата од типот : Доста висиш на интернет,имаш ли ти маж?
....Хммммм, со него Да зобам Белисимо со стационирана глава кај него во скут, да ми го чешка мешето додека забулено зјапа во телевизор со проклето најубавите небесни очи на цел свет....