so deckoto,nekako vecerva mnogu mi nedostasuva, sesto bi dala da e so mene vo momentov, da go cuvstvuvam negoviot zdiv, miris...
so decko mi...da go gusnam i da mu kazam kolku mi nedostiga..deka srceto mi krvari..deka mnogu me povredi so ova sto go napravi...
Емче, храбро, ама јас не го сакам Влатко, некој друг може Инаку, би сакала да сум пак со дечко ми во моментов, да му повторам, да ми повтори, па да ме бакнува во врат, да врескам од смеа, од радост, да му кажам дека го сакам, и да ми рече дека убаво би било да може да спие со мене ноќе, секогаш. Да дишам од неговиот здив, да ме скокотка во пазуви, да ми ја измрси косата...еееееххххххххх... се од ова сакам
Уф колку го сакам само, го обожавам, се би дала за да бидам момент со него... Го сакам уште од првиот момент кога се појави на Мак ѕвезди, од првата емисија му станав верен фан...
Ммм... Емче! Го обожавам Влатко премногу најмногу Сега во моментов го бирам него, а за покасно може и Vin Diesel хехехе “скромно“
So deckomi vo krevet ......da se mazime....da se galime.....da imame sex sto da pravam mi fali mnogu eeeee skoro mesec ke fati kako si otide....aj edvaj cekam da se vrati ke poludam vise bez nego...ama koga ke se vrati ke bide....uff
Сега за сега добро ми е вака сама, не ми треба некој да ми виси над глава дури седам пред компјутер. А за по некој саат мислам дека ќе ми треба еден човек барем да го слушнам за да си спијам супер
ми недостига беш сега дечко мииии многу иако пак ќе го видам за еден саат и исто сестра ми која одвај чекам да ја видам вечер
Со него, во креветче, да си јадеме чипс со рендан кашкавал и стопен во микро, да цуцкаме цедевита и да се утепаме од гледање филмови, а после тоа да го чешкам, па и он мене и на крај да си заспиеме. Не ми треба секс. Ми треба Тој.
Со моето Бубу, да се гушкаме, да гледаме Animal Planet, да јадеме во кревет како прасиња, да бараме 5 саати кој филм да го симнеме за на крај да сфатиме дека може да гледаме и некој што веќе го имам на ЦД, додека спиеме да ги менуваме страните на креветот мрзливо како црвчиња, да ме гушне силно додека нанаме... Ми фали