Би сакала да нема всушност никој денеска дома, ама ко за беља пуна куќа, згора на тоа и внук ми тука во ден кога си настинат, ненаспан, кичмосан, укочен врат и што се не.. оф тешко можам да исполнувам желби на 9 годишно животинче макар што си се обожаваме нај на свет.
Моментално сакам цело друштво... Најдобрите другарки, уште неколку другари и дечко ми. И сакам пиво, пуканки и кикирики...
У МОМЕНТОВ САКАМ ДА СУМ САМА НЕКАДЕ НА ПЛАЖА-НА МОРЕ, И ДА СИ КУЛИРАМ БЕЗ ИЧ ОКО ДА МИ ТРЕПНЕ, ПА ПОСЛЕ НЕКОЛКУ ДЕНА ДА ДОЈДЕ И ДЕЧКО МИ ПА ДА КУЛИРАМЕ ЗАЕДНО
Сo дечко ми и братучетка му конечно да се видиме, па утре да не мора да излегувам со братучетка му туку со дечко ми и моето друштво. Не дека не ми е мила братучетка му, но чувствувам како да не ме сака многу..
Би сакала да сум со брат ми. Некако овие денови постојано се разминуваме и никако да се видиме како што треба. А и со братучетка ми не би ми шкодело . Денес се видовме на кратко ама не е тоа тоа .
Моментално сакам да си сум со друштвото, ама кој на одмор, кој учи за полагање, кој му било мака и ....