Со некој кој ме сака, а го сакам и јас него. Само што во моментов таква личност не постои. Па затоа, сега во моментов би сакала да сум самата со себе, да посветам внимание на мене, изглед, учење...
Со бившиот со кој не сум веќе некое време...многу ми недостига, ќе полудам...само со него сакам да сум сега, и засекогаш. ilent: :'(
Со него. Е, го немам видено цела недела па. И уште неколку нема да го видам. Се мачи тоа, душиче, учи. Срце мое мало. Баш сакам да сум со него сега
Со нејзе и со сестра ми, сакам да ми зборува до касно и да си запсијам така на кревтот слушајќи ја.. ми фали тоа..
Со некој фин дечко,покиснати од дождот кој паѓа бавно,капките да ни ја намократ косата,да бидеме на некое место подалеку од луѓето,само ние двајца.
Со еден дечко што има преубава коса, очи, насмевка.. ма се! Уште од првиот ден откако го видов ми го привлече вниманието, ех да ми успее мојава намера со него убаво ќе беше..
Со другарките во некое кафанче, вака по сабајле да го разбиеме тмурното расположение, со крилца и пиво.
Со него. Во ладново време да си се гушкаме и топлиме, прегрнати, покрај камин, да гледаме во огнот... Најубаво нешто