Со мајка му на дечко ми...Абе сто посто ќе ми исцеде сокче од лимон и портокал...мене страшно ме мрзе
Со дечко ми во нашиот нов дом, да си пиеме Цедевита од портокал и да јадеме Панчо со растопен кашкавал, ама само ако тој го направи.
Ми фалат 2 работи во моментот ( и јас незнам што сакам ), сакам да ми се врати бившиот што идевме 3 години и втората работа да бидам со тој што го сакам моментално :/
ахххх... со него мојата нова лјубов,ама пфффф тој не ни знае всушност дека го сакам а се прасшувам кога ќе сватиииии ?
па превземи нешто за да му дадешдо знаење дека чувствуваш нешто... и да се надеваме дека во скоро време се ке биде ок
Денес, 13:21 SEKSI.BARBI напиша: ахххх... со него мојата нова лјубов,ама пфффф тој не ни знае всушност дека го сакам а се прасшувам кога ќе сватиииии ? па превземи нешто за да му дадешдо знаење дека чувствуваш нешто... и да се надеваме дека во скоро време се ке биде ок ах да беше така лесно но не е... имам дечко долга врска а и овој во кој се залјубив исто има долга врска iloveyou29 сепак благодарам на подршката