С’с један фини лепи господин,кој што не ми мава рецка,со кој што една недела се неам видено и нејќе рецка да ми мавне,ами ако бе че виј он
Со мојот бифши некаде на вечера излезени, само да бидеме заедно и да се гушкаме уште го сакам бескрајно...
Со другарка ми да дрдориме цела ноќ да се смееме ко нездрави без причина Ми фалиш срцкоо ајде иди си побрзоо
Ми фали срцето моее слаткоо.... сакам да се гушкамее, да се галимее, да се бакнувамее, заедно да спиемее, да се галиме по косата, грбот, рацете,... не сум го видела од понеделник сабајле од кога си отидов одкај него веке 3 дена... аххх душичкее те сакаам
Во моментов сакам да бидам со некој тотален странец. Со некој што ни имињата не си ги знаеме. Да одиме на некоја забава, прејако да поминиме, да се препиеме и на крај без ЧАО да се разделиме. Верувајте дека ми треба забава. Животов ми стана монотонија, се исто па исто. Исти места исти луѓе секој ден, секој викенд. Ааааааааааааааа Ми треба нешто ново. Нешто што до сега не сум го искусила. Сакам да одам некаде каде што никој ни ме знае ни го знам. Да не се пазам што правам и дали некој ме гледа и ме озборува.
Со Убавиот. И така само, кафенце да си пиеме, цигари да си пушиме и муабет да си правиме. Да ги имаме оние прашалници над нас - и што да правиме сега?