Со моето убаво мало гумено бебе Тупузанче што ми го донесоа баба и дедо од Хрватска кога имав четири години за да го чувствувам мирисот на неговата гума,да го галам со устата по келавата голема глава,да му ги гледам убавите големи сини очиња и да го прашувам кој го сака бебето,т.е.него кој го сака и дали бебето,т.е.тој дали ме сака и да му кажам дека многу го сакам и дека ми е се на светот! Може исто и со неговите гумени дадички Софија што се смее како вистинско мало дете сама од себе кога ќе ја стиснам незгодно на тоа нејзино копче за смеење и со Били Бибиче со вртенка руса косичка и со кафеави како филџани големи очиња и во карирана кошулка и панталонки со лепенки на коленцата! И со Ниничка којашто си ја имам до мене со убави сини очиња,вртенка пепелникава долга косичка и синобел фустан да и викам дека многу си ја сакам и дека ми е многу убава! Сепак,Тупузанче ми е мојата главна ѕвездичка,а и Ниничка исто!
Со татко ми Да ми дојде на гости и да ми каже Ќе му свариш ли ќерко едно кафе на твојот стар татко???? УФФФФ
Со душичката моја. Спие сега вредното мое, а јас само сакам да сум до него да гледам како му мижат очињата и да си го галам по косичката и лиценцето уморно. И за некој сат да го разбудам со појадок во кревет, да гледам како поспано ги отвара оченцата и ми се смее со онаа негова најубава насмевка на светот. Да го потсетам колку многу го сакам и да му се заблагодарам за се што прави за нас. Сонце мое сакам да се разбудам до тебе и првото нешто што ќе го видам да е твоето лице. И секој ден така.... Знам дека сакаш и ти Сажаљавам че сам попаднала в њакои мини сериозни психологически проблеми, които не са в контекста на тази тема. Ама сепак си одговорив на прашањето
Со пејачот Peter Gabriel на неговиот концерт во Kombank Arena во Белград за да уживам во неговата убава музика и во одличната и незаборавна атмосфера на концертот и после концертот да земам автограм од пејачот,да си направам малку муабет со него на англиски за да му кажам дека многу ја сакам неговата музика,музиката на бендот Genesis и музиката од 80-тите години воопшто,а може исто и да се сликам со пејачот и сето тоа да ми остане во сеќавање како еден многу убав и многу скапоцен спомен на когошто секогаш со задоволство ќе се сеќавам!
Ова е најдолго што сме биле разгелени со дечкото. Ќе си пукнам. Сакам само со него да сум вечерва, а им ветив на друштвото дека ке ги дружам.
Со него....да гледам тие плави очи...ај и јас во заљубените Иначе сакам во моментот да бидам и со Дог-ловер многу се изнасмеавме пред 2-3 дена...Каде си мор? А тој....на училиште го гледам,но сепак како да не е доволно