Сама како и по обичај ама сакам да си направам муабет со една добра другарка што секогаш знае добри совети да даде и да ме расположи.Аааааааа би сакала ама не....или да па да-и една личност што ја намам видено една недела и е единствена причина за која сакам да одам и во школо.Ама...и да е тука со мене не знам што ке му кажам срам ми е.Па не ни сакам да му зборам само сакам еден дооооооолг бакнеж
Сакам да сум сама... сама и сум... на моменти ме фаќа криза, сакам да си бидам со моите дома, а цел викенд го поминавме заедно - малку ми беше... Сакам да сум со дечко ми, т.е свршеникот... ама поарно што не сум...
Со никој. Да нема никој околу мене и да ме замара, да ми бара пари, да ми соли памет, да ми се ку*чи и.т.н (почнаа еден куп пцости д ами паѓаат на памет, па подобро на време да го скратам постов )
оваа вечер ми е убаво сама да сум некако почувствувам потреба од тоа ама до после знам ќе ме фати криза за дечко ми
СО него сакам да сум си Да си гледаме уште едно филмче како прееска... АХх уште колку малку ќе бидеме заедно... Месец и пол... Морам да си го искористам времево до крај !
Со него, а тој да е во мене... Со сета сила, цела ноќ страсно да се бакнуваме по испотените тела и да чувствувам како полека влегува во мене...
сакам самаааааа самааааааааа сакам да бидам.....ги молам сите да ме остават на мира.....не можам да издржам веќе!!!!!! мамо ма дај испадните некаде ц лелеееееееееееееееееееее