Би сакала да сум со дечко ми....Го немам видено од пред 6 часа и многу многу многу ми фали...би сакала да сум со него сегаааа.......
е сеа у моментов сакааааааааааааам најмногуууу да бидаааааааааааааам со најдобрата другаркаааааааааа. само што сме скарани
Во моментов сакам да сум со мојот татко, кого го сакам највеќе на светот.....Но, тој е починат..пред три години..Ме остави кога најмногу ми требаше...Тој беше најдобриот татко на светот, мојот најдобар другар, мојот ангел... Ми недостига неговата топла прегратка...оооо господе, колку ми е тешко, дури го пишувам ова, неможам да се смирам од плачење... Откако тој замина , мојот живот веќе не е ист и никогаш нема да биде...Јас не сум истата и никогаш нема да бидам... Не дочека да ме види кога дипломирав...А, он најмногу се гордееше со моето студирање...Зашто е животов волку суров??? Можеби све ќе имам во иднина(мое семејство, деца, сопруг, кариера....) Но, мојот татко нема никогаш да се врати...Нема никогаш повеќе да ги видам неговите очи, од кои зрачеше љубов и топлина..
Затоа треба да се сеќаваш секогаш на него и секогаш да си го спомнуваш и да си мислиш на него. Јас така правам кога мојот ми недостига, иако и тогаш ми е многу тешко И мене ми недостига тато премногу и тој не дочека да се нарадува ни нас, ни на животот, не дочека ни матурантка да ме види, а сестра ми ни поуматурантка Веќе 4 години без него и претешко е. Ако велат дека времето лечи се ама оваа рана не може ништо да ја залечи, таа секогаш ќе трае и ќе остане отворена.
Хоупфул и притигрл,стварно ме растаживте... Јас си ги имам моите родители,но имам другар најдобар,и еден бивш,и двајцата се без татко..Децата значи се супер...Секогаш ценат повеќе,и почитуваат повеќе...Стварно м ие жал за вас.. Јас би сакала да бидам со моите другарки сега...Одморот што го истеравме беше незаборавен! Којзнае дали ќе се собериме друг пат... Ве сакам,мои гулабици!