Со цело друштво и со него нормално,сите заедно на плажа вака во ноќни часови и да пиеме пиво,и да дувка ветре
Со дечкото секако...Немора да одиме некаде на некое место,доволно е да гледаме некое филмче заедно..Ах колку ми недостига
Со сестра ми што е 2000 километри подалеку од мене. Те сакам сонцуш мој мал, едвај чекам да те изнагушкам
Со мачорот мој... Да седиме некаде,да уживаме во нашето присуство,исполнувајќе се себеси... Да ја испијам љубовта од неговите усни и да ја вдишувам преку димот од неговата цигара... Да го чешкам додека не ми се успие...Да го гледам,и гледам,и гледам...И со секој следен поглед да се заљубувам во него.... Да го покријам тоа прекрасно негово лице со сладолед и да го излижам... Сонце мое... Бакнеж во врат...
^^^ Некој ми краде називи се шалам А јас во моментов би сакала да сум со моите најзабегани другарки и сите со нашите мачори да си мјаукаме
најмногу со вереникот мој.. секогаш се тешам дека се навикнав на далечината (живее во странство) ама некако посебно навечер ми фали да го слушам неговото дишење до мене ..