Со кого на одмор?

Discussion in 'Патувања и одмори' started by Anely, Jun 22, 2011.

1. Snow white

Snow white Популарен член

Страмота јас и да ми даваат не земам а не да појдам да земам така шанса нема јас дома ќе се претура не ми текнува да посегнам да земам ако не сум го купила јас ако го купил пример свекор ми свекрва ми некој и ако си пие не земам ќе си купам друго

BlackNight and lilo like this.
  2. lilo

lilo Популарен член

Било поминало- ум за друг пат. :sun:(poolparty) Битно да одиме на летување весели и среќни(highfive)

Dust, BlackNight and Snow white like this.
  3. supergirlmb

supergirlmb Популарен член

Најубаво сами со децата. Секогаш сме оделе со друшво ( блиски другари, сестри и слично). Секогаш некому нешто не му се погодува. Е сега убаво е детето да има другарче но може и таму да најде. НАјмногу сакам да отидеме сами. Мој одмор мој ред кај дома одвај се гледаме па и на одмор да трпам секого и да не се гледам со мм зошто нели мажите пијат пиво жените со децата ( а кога секој е сам мажите се поинакви сосема). Еднаш бевме со пријатели на викенд, нивното дете беше толку немирно што моето јадеше карање па и ќотек, беснеење, цел парфем ми истроши си прскаше и други бесалоци и реков никогаш веќе.

BlackNight likes this.
  4. toogood

toogood Популарен член

Пoгoлемиoт дел сaмa, нa крaј ќе дoјде мм и зaеднo ќе си oдиме

BlackNight likes this.
  5. Mandarina22

Mandarina22 Истакнат член

Сo мoите вo Турцијa, пa сo дечкo ми Грцијa

6. Кена Рис

Кена Рис Популарен член

Секоја година си одев со родителите и со нивни пријатели. Откако започнав врска си одиме заедно со дечко ми и најчесто сами. Според мене поубаво од сами нема - кај сакаш си одиш, кога сакаш, си јадеш што сакаш, си излегуваш кога сакаш. Засега ова е моето мислење можеби зашто сме заедно скоро 3 години, па уште сакаме да си се посветиме на самите себе. Не би ми било проблем да сме на одмор во друштво, ама не би сакала да правам работи за на другите да не им биде здодевно. Би се согласила да одам на заеднички одмор со пар кој е во нормална врска и има слични размислувања како нас.
    Летово бевме сами со дечко ми, а сами ќе одиме и оваа зима. За другото лето не знам. Најверојатно сами :lol:

7. Snow white

Snow white Популарен член

Сами сакавме со едни пријатели пошто единствено со нив во потполност се сложуваме за апсолутно се и место и за јадење исто јадиме и за шетање сакаме да шетаме ама за жал ради финансиите неможат да дојдат со нас .. Други пријатели сто пати ни рекоа не прашуваа и директно и индиректно каде со кого дали сакаме со нив да одбивмее но категорички ги одбивме овде кога ќе одиме на кафе неможиш да се договориш каде ќе го пијаш кафето а не пак на одмор да заминиш на море заедно...:/ :/ Оваа година мислевме дека ќе патуваме со пријатели но како и секоја година ќе одиме САМИ јас сопругот и бебчето :D :D Поубо од сами нема

Dadusicka likes this.
  8. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Сама со деца....се убивме од шетање, што сакаме тоа си правиме... најубаво дефинитивно

Dust, BoyL, Rabbit and 2 others like this.
  9. TutiFuti

TutiFuti Форумски идол

Со мажр и синко.

10. Queen8

Queen8 Популарен член

Сами најубаво, дефинитивно. Не сакам на одмор да се замарам и ограничувам во било што, а не секој одговара за заедно на одмор. Сум била со друштво и сум се осеќала многу непријатно, да не можеш да се договориш за основни работи, секој нешто посебно сака и бара, затоа сами најдобро, а на одмор секогаш запознаваме нови пријатели и никогаш не е досадно.

11. Animali

Animali Популарен член

Сакам сама на Бали :drunk:

popeto likes this.
  12. Ostaveniot

Ostaveniot Истакнат член

Порано соло трип ми беше најубава опцијаи најчесто така одев. Сега веќе со жената и децата. Ама сами, без никакви други роднини пријатели. Зошто сигурно за нешто ќе се изнервираш со нив и ќжнема да ти биде убаво

13. Love 83

Love 83 Форумски идол

Порано секогаш сме оделе само 3 другарки и феноменално сме си поминувале .Секоја година истиот состав .
    А сега само со мм и синко ,без друштво .На два пати одевме така и се за некоја ситница(најчесто за хигиената во апартманите ) ќе се потскаравме и реков веќе сами одење дефинитивно

popeto likes this.
  14. Brunhilde

Brunhilde Популарен член

Со моите одам. :)

popeto likes this.
  15. Brinetka

Brinetka Популарен член

Кога имам дечко со него :D
    Али секад со две-три другарки и прејако поминуваме, особено оваа година :$

Ecipecci and popeto like this.
  16. нина122

нина122 Популарен член

Читав дека за да оди малолетно дете со некој што не му е родител треба полномошно, е сега, тоа полномошно е на македонски, ако одиш некаде каде што имате плус лет конекција, како ќе докажеш дека детето е со тебе и имаш полномошно, документ одобрение од родител, тоа на македонски никаде не важи освен кај нас да излезеш од државава или јас јас сум нешто грешка? Не треба да е на англиски за секаде да важи?

17. Dust

Dust Game Over

Тебе и ти треба за да излезе од државава.. Македонски државјанин е..

нина122 likes this.