ОК девојки, има тема колку пати сте имале најмногу секс, но со кого, т.е. дали со бившиот или со сегашниот дечко, или можеби со мувач и на колку години? Јас сум имала најмногу 5 пати во една вечер со бившиот дечко кога имав 22 год.
4 пати без пауза, маратон, дечкото претходно пиеше вијагра да проба како е...........и проба..........и после тоа неможев да одам )))))
Со мм кога дознавме за бебенцето нешто мн секси му бев тој ден од сабајле до вечер со паузи од пола саат и јадење нормално инаку ќе умрев после следеше спиење од два саата и бидејќи бевме на 3 спрат ( поткровје ) се будевме и вечерта падна некоја партија се на се до следното утро околу10 партии знам дека ќе мислите дека лажам и измислувам но не ви препорачувам напаленковци како мм на пола саат сака секс ме утепа човекот
Зошто не си почнала по рано? На пример на 10 години? И тоа по 10 пати во ноќта? Така сигурно би ти било по интересно. До каде замина младината сега..па и се фали што на толку мала воздраст имала секс..Зини земјо,голни ме.
Moze da se kaze go imav toj seks zaradi toa sto od dopirite po teloto osetiv nekako potreba. izvinete za lat od mob sum
Idi pa se leci .... Не знаеш да зборуваш ни пишуваш уште, тресеш глупости овде. Какви родители бре вас ве воспитуваат ???? Фати ја книгата во раце а не к**от! и молам еден клуч да и се стави на темава, нема смисла веќе.