Леле кога ве читам уплав фаќам! Јас имав 57кила,па почнав да пијам антидепресиви и качив на 90 катастрофа. Па ги прекинав пола год. симнав 10.После се врати анксиозноста ајде пак,луѓе 96 имав кога останав трудна,отечена како балон. Повраќав и уште повраќам,сега имам 90. Малку отоците од што ги престанав апчињата ми ги снема. Многу се плашам да не надминам 100ка,ептен ми е страв. Сега ич не јадам заради повраќањево,ама понатака и ќе припазам зошто големи бројки се,паника ме фаќа
Ама ти не изгледаш како да имаш 90, колку си висока? Да не ти е грешка вагата нешто или па коските ти тежат
Хаха камо да сум грешка , ама не сум за жал. Па добро со 57 кила бев како анорексична,крупна сум со широки коски бааги,ама 90 е премногу у секој случај. 175 сум висока. Нека се живи и здрави бебки ќе се слабее отпосле
Започнав со 55 кг, сега сум 31ва недела и имам 60 кг, не би сакала да покачам повеќе од 10 кг вкупно бидејќи тешко симнувам килограми... Но, најбитно е бебуш да расте и да биде се во ред, па со килограмите ќе се справам некако.
Со 62кг и 164 цм висока, таман кренав да ослабам 3 килца затоа што 6 ката напред ме нервираше...се случи, ама за убаво е
Во првата брњменост се поправив 9 кг. Бо втората 20 кг и таман иапотив газ за да ги симнам тие 20кг кога оп третооо секако планирано беше де ❤ 17 недела, миачам нњкои 5 кг до сеа сум качила, не сум се мерела скоро )))) до крај ќе виидме
Стартував со 52 кг до породување имав 72 сега не знам колку имам, сакав да ми останат тие кг ама тешко.. Слаба сум по природа, само во бременост накачувам поприлично.
Добро е некој сличен на мене. Вака читам се слаби и згодни мајки бе, ми е срам Јас почнав дури со 95 знам премногу се. Ќе морам да почнам да внимавам повеќе на исхраната. Него кажи за нас вака буцки од кога почна да ти се познава трудничко меше? Дека си имам доста салце ама ај само да биде се' во ред.
Бременоста ја почнав со 103кг. На пораѓај имав 122кг. Од петти месец почна да ми се познава Се' беше во ред. Да не му се секираш.