Стартував со 44 кг а завршив со 66...Цели 22 плус.Многу се поправив,како топка бев.Цел живот бев костурче и сега првпат се видов онака дебела и ич не ми стоеше.По порагајот веднаш изгубив 15 кила,и сега се мачам за уште 4 кила ама не ми стојат лошо.Сега сум 48
Koga zabremeniv imav 55kg, sega go teram 8mi mesec, 33 nedela i imam tocno plus 10kila znaci 65 , se nadevam deka do kraj uste 2-3 kila najmnogu bi kacila, i uste od sega mislam kako ke gi simnuvam ....
Забременив со 64 кг, на пораѓај отидов со 80 кг. Сега, после 4 месеци од пораѓај сум 65 кг Бавно, но сигурно си доаѓам во првобитната состојба
57..на пораѓај бев 17+,а си дојдов од болница со -13.сега сум таман 61,62..пред да останам бремена бев слаба..
70 imav koga pocnav so postapkata poso so vestacko pa sega kr vidime poso me poduja so inekci 3 meseci sekoj den
Со 70кг и оваа бременост, првата со 70 исто, отидов над 100ка 180 сум височка, па со овие мои 70кг сум слабичка, онака таман... па ни со 100че не изгледав лошо ама ке гледам оваа бременост да не забегам толку...
Pocnav so 45kg a zavrsiv so 61 kg. Po 3 meseca se vrativ na 48 i taka terav do pred 10god koga za prv pat kaciv 2 kg i e OK.