Со 49кг.. па 50.. и пред недела-две 48 се надевам не сум отишла уште надолу.. сега сум 11+5 г.н сум пишала 13та.. ми се брза изгледа
Jas startuvav so 52kg sega sum 24+1 i imam 64 kg. Odlicno se osekjam ne se ni primetuva deka imam kaceno 12 kg za 6 ipol meseci posto sum premnogu aktivna iako sum doma. Se nadevam nema da nadminan 20kg do kraj.
Стартував со 56, висока сум 166 см Се породив со 72, значи цела бременост +16. Премногу... но на толку јадење и малку сум покачила. Како правосмукалка бев цела бременост Искочив од болница со 68, значи на пораѓај скоро ништо не изгубив. За 8 месеци ослабнав и се вратив на 56 Сега сум 53
16+ не се премногу Особено ако си почнала со нормална не прекумерена килажа... Моите 30+ во првата бременост се премногу
Во споредба со некои што покачиле само 7-9 кг мислев Те разбирам и тебе, ти се јадело што да правиш. Пишав и јас јадев 24 часа, но толку се фатило на мене Сега со второто како иде, има некоја разлила во однос на апетит?
Јас па јадев многу зашто само ако бев до горе најадена не ми беше лошо... морав да имам полн желудник Сега не ми е лошо сеуште, 7+6 сум... може е рано, но мислам со синчето уште срцева реакција немаше мене ми беше многуууу лошо... Сега сеуште сум 71кг па ќе видиме дали така брзоке качувам како со него
Чудо некое оваа втора бременост, 10+4 сум само 2+ на мене Почнав со 70/71 сега имам 73кг... Со првото веќе 10та недела бев 80 кила хахаха На свадба баш дека се имам јас запишувано бев почеток на 6ти и веќе 20+ бев....
Со 63 почнав и не знам колку сум се поправила ама немам повеќе од 70 сега сигурно. Знам бидејќи сум била подебела од сега пред 2 години. 21+6 сум иначе