Со колку сексуални партнери сте доживеале оргазам и кога го доживеавте првиот оргазам со партнер? Дали е поголем бројот на партнерите со кои сте доживеале оргазам, или на оние со кои не сте доживеале?
Прв пат доживеав оргазам со првиот партнер, и тоа јас имав 20 години, он 17 и искрено најдобар беше од сите следни, бар во однос на доведување до оргазам нели. Оргазамот беше од орален придружен со фингеринг после, завршив со сквиртање, предобро чувство. И тоа на првиот секс евр ни беше. Со него свршував со орален, фингеринг и мастурбација, со пенетрација мислам ниеднаш. Со наредните двајца не доживеав воопшто ми се чини. Со последниот имам доживеано мислам, ама најчесто било со пенетрација и јас да мастурбирам сама во исто време, тоа го enhance-нувало чувството у моментот. На друг начин може имало, али најчесто било вака, чим не ми текнува изгледа ретко било. Ете, посликовито амин.
При сексуален чин, прв пат на 18 доживеав оргазам. Од 17 сексуални партнери, само тројца ме довеле до климакс. Лош секс не толерирам. Затоа само на еднаш-два пати останаа повеќето.
А ние машкиве што да речеме секогаш доживуваме оргазам ....ама има разлика зависи од девојката со која што си (;
Првиот и последниот (мм) може имало уште некој ама не можам да се сетам. На 18 год. На оние со кои не сум доживеала... ама па некогаш самиот чин ми бил многу поубав од доживување оргазам.
Тие што сте биле само со еден, нема потреба да пишувате. Сакав да направам преглед (од прилика) колкав процент се сексуалните партнери кои ве довеле до оргазам, во однос на бројот на оние кои не го успеале тоа. Со еден, не може да се прави споредбава.
Активна од 16 г. ( од оваа гледна точка , згрешив ) Не се сеќавам колку години сум имала за првиот оргазам ,ама мислам 20. Е ниеден не бил со сквиртање, не знам како е тоа. Со повеќето партнери сум доживеала оргазам. Некогаш само од нив некогаш со моја помош ,ама битно имало
Од 19 години сум активна, со двајца сум имала сексуални односи и со двајцата оргазми. Со едниот сум во врска, со другиот беше само еднаш.
Форумов не бил за спроведување истражувања и анализи Ама јас не знам за што цел е анализава? Одговор- со сите (100%). Која е тајната- не знам, ваљда треба двајцата да знаете шо праите