2 од 10. Многу е битно колку и да имате хемија со човек.Тој човек да сака да нарави да се чуствувате убаво или едноставно даа знае што ви е убаво. Некои ем не знаат па и кога ќе посочиш што и како продолжуваат по нивно.
I feel jealous кога ве читам вака со по повеќе партнери. Кај се залетав со тој мојот уше од средно и не се пуштаме хаха Јас сум од скоро мои 19 години сексуално активна, и тоа со дечко ми кој ми е уште дечко... Освен него сум немала друг сексуален партнер. Така да со 100% од моите сексуални партнери имам доживено оргазам. Се сеќавам дека бев 20 години. И баш интересно ми беше. Препорачувам!
Имаше една сцена од филм (не можам да се сетам на насловот)... Мажот зборува, со намера да ѝ се одмазди на жената: „Сите оргазми ги одглумев!“ И мене ми доаѓа да го кажам истото.
Зошто во просек генерално жените доживуваат многу помалку оргазам, со одредени исклучоци. Само на фемина жените се orgasm machines.
Ама немој сега завод за статистика, кажи ми кој мотив би го имал некоја да лаже? Стварно не сум толку креативна. Релевантноста на анкетата е друго 20, никој не проверува дали гласале жени, мажи или тролови.
Точно. Може и повеќе гласачи се тие од најбројната категоријата, другите не ни гласале. Зошто некој би лажел на анонимна анкета..