со која славна личност би сакале да се замените? Јас би сакала со Анџелина Џоли бидејќи има семејсто богата е има маж што ја сака!!
Е жалам, ама не е толку сјајно. Се караат со маж и затоа што требало помалку да трошат пари. И почнале да отпуштаат работници.
Со ниту една Не би можела да го поднесам товарот што го носи славата, не сакам мојот живот да се експонира во јавноста, ниту пак на некого да му кажувам што, како, зошто Славните наизглед изгледаат совршено. Но, и тие се како нас - обични суштества (со малку повеќе среќа и пари) И тие јадат, спијат, ги исфрлаат штетните материи и отрови од организмот ( ) .. Никој не се родил славен, сите со сопствена пот се нашле на врвот Оу не - не посакувам ничиј туѓ живот
Hornsman Coyote Не само што сакам да се запознаам, сакам и да си помуабетам со него. Во соба со миризливи стапчиња, пригушено светло, meditation music за да тргне муабетот. Сигурна сум дека ќе научам многу од него, барем по тоа ќе го запомнам животот, без огромни трансеви од нечија насмевка.
јас би сакала да се заменам со јелена карлеуша па пота на сите да им пеам баш је добро бити ја ,ќе растурам по сцената на белгратската арена и ќе нудам скапа приказна за дивата .