Со никоја. Секоја индивидуа за себе. Мислам дека ни најмалку не им е лесен овој живот опкружен со папараци и разни трачеви , фотошопирани слики. Па и тие се луѓе, но некој тоа не го разбира кога ќе коментира дека некој познат бил облечен во тренерка за време на пазарење во супермаркет.
Со никоја. Ми се допаѓа мојот едноставен живот и не би го менувала за ништо. Има разни начини ако веќе сакам малце да го искомплицирам, да бидам славна не ми е ни на крајот од списокот со желби. Никогаш не сум сакала, јас сум од оние што сметаат дека големата пара го уништува човекот, а камо ли славата. Видовме Мајли Сајрус од мало слатко девојче во каква гадотија се претвори и уште милион како неа. Исто така и си ја ценам многу приватноста која како славна би ја немала до посакуваната мера. Thanks, I like my life.
моментално со Лаика Spoiler е сега некои ќе се побунат дека не е личност ама во денешно време помеѓу толку нелогичности, промени на полови исл. незнам како да го дефинирам зборот личност
Jas so Leonardo Di Caprio zatoa sto e stabilna licnost. Nikogas ne posegnal po droga, ima neverojatna darba za gluma, mi se dopaga toa sto e golem humanitarec i se grizi za pravata na zivotnite. Ima vistinski prijateli uste od detstvoto i pregolema poddrska od majka mu. Ako e masko bi sakala so nego
Би сакала да се заменам но само на еден ден, колку да видам како е тоа да се биде celebrity и да се живее во луксуз. А со која и не ми е толку битно. Најважно после да си бидам старата јас.
Лусиана Лопилато, чисто да поуживам во хармонијата на нејзината врска со Мајкл Бубле. Ма, да не лажам многу, плус отсекогаш сум сакала да бидам теленовела ѕвезда/ супермодел.