Kristen Steward убава е, и ке имам можност бар еднаш да го бакнам убавецот роберт петинсон а можеби и тејлор лаутнер баш ко што кажа горе гламур лејди
Натали Портман. Бомбона, во цутот на славата, со убав и грижлив маж и потенцијалност да добие оскар ...ммм
Со неа!!!! Убава е згодна има пари има се и мислам дека знае како да го живее животот јас едноставно ја обожавам!!!!!
Дефинитивно со Селин Дион тој зивот сто таа го зивее со срекна фамилија без драми едноставно прекрасно отмено и барем еден ден да го имам нејзиниот глас незнам некако ми е соврсена не е некоја убавица но срекна е
На еден ден - со Сиара. За да денсам бесно во некоја дискотека со нејзините препознатливи dance moves. Башка изгледа гром !
Моника Белучи е една одлична за мен актерка и жена. Многу е убава. По принцип неќам да личам на ни една. Вака ми се допаѓа како изгледам...Ако бев машко, бих била заљубена во нејзе
Јас сум си јас бре,ќе се навредам ако направам споредба или замена. Ама да не бидам офф топик,Џеј Ло ми е идол.
Бијонсе. Успешна, самоуверена и цврста, има исполнет живот.. Само Џеј-Зи не ми се вклопува во цела приказна, али би си нашла некој друг. why not? кога би била на нејзино место