би се заменила со Katherine Heigl...оффф, ќе види Josh Duhamel како ќе му го извадам маслото од гушкање и бакнување (од филмот Life as we know it) А не викам не и за Blake Lively - да бев машко ќе (пробав да) ја фатев за џенцка
Не би сакала да се заменувам но ако навистина морам би се заменила со Викторија Лоба...оти така слични ни се имињата а и оти е со Дејвид Бекам!!!
Викторија Лоба не е со Бекам. Со Бекам е Викторија Бекам, по старо Викторија Адамс. Лоба е пејачка, плава девојка, со прекрасно лице. Половина русинка, половина македонка.
Beyonce... Кога ќе пеам, да ми се допаѓа како звучам, кога ќе облечам нешто, да изгледам факин хот. И со такво тело, мерак да играш цел ден...
Не би се мењала со никој. Можеби вака навидум изгледа како се е убаво и совршено, а всушност од кај да знам какви проблеми има таа личност.
Со Гете ,рест ин пис , тој имал најголем коефициент на интелигенција . А од сегашниве - со Ванеса Парадис ,да си спијам со Џонче !
Со Фројд Со Парис Хилтон дефинитивно, само во изгледот да не сум како неа. Сакам и јас така да немам памет а да ми врне кеш, од журка на журка, сексови и такви ствари... ихаа цел Холивуд има да го пројдам или да ме пројде сеедно само да сум секако згодна ко Жизел, а убава ко Џоли и да Бред да ми е муж
со Emma Watson незнам зашто, само така некако има нешто во неа.. иии дефинитивно (ако зборуваме и за луѓе што не се world famous) едно девојче што е колку мене(можда е на форумов па подобро да не ја именувам глупаво ќе искочи) ја има по реклами, билборди и свашта, ама прекрасна е и во физичка убавина од коса, очи све, и во карактер. пу пу да не ја урочам, да си остане мила и убава како што е, многу ја сакам
Никојаааааааа....јас сум си јас најдобро ми е во мојата кожа,не би си го замислила животот ако не сум јас..... АМА ако морам да бирам...... Angelina Jolie ohh yeaa!!
Не би сакала со никоја славна личност да се заменам, бидејќи си го обожавам мојот живот таков каков што си е. Но ако морам, би се заменила со Натали Портман или Џесика Алба. Прекрасни и префинети, едноставно повеќе ги сакам добрите девојки на Холивуд, а башка што Натали Портман има завршено таму на Харвард или на некој друг најјак универзитет, што е доказ дека убавината МОЖЕ да оди заедно со памет.