Доволно ми е да ги гледам тие што сакам да ги гледам на екран и тогаш мислам дека сум како нив,иначе не би се сменила со никој,би го навредила Бог ако кажам така.Сите сме прекрасни суштества(со исклучоци)така да секој е посебен.
- Со Ирина Шајк затоа што е со Кристијано Роналдо ! - Сања Николиќ затоа што е со Марко Слаткаристика !
Дефинитивно, без размислување ...со Мила Кунис Одлична харизма, одлична кариера во подем...плус осум години со Меколи Калкин па сега со Ештон Кучер...мхмх мераци
Па со ниој кога подобро ке размислам... ни една славна личност ги нема неговите карактеристики и маани, неговите каприци и илузии... едностано не би имала ништо негово ... така да ... не го менам
Не би се заменила со никој, сакам само месец да поуживам во нечие богатство ваква каква што сум, само да може да земам уште една личност со мене. Толку. Доволно е
Па не дека е нешто као славна личност,али понекогаш кога ја гледам рекламана со Nestea добивам желба да се заменам со бабата. Нормално,само привремено.
Си се сакам себе си. Задоволна сум си. Али кога би морала да одберам,тогаш нека биде: Мила Кунис ми се допаѓа харизмата на оваа девојка.
Beyonce Убава,талентирана,паметна,си има маж што го сака,бебенце,кариера,пари,достоинство,среден живот(за разлика од други славни личности).... Што повеќе?