Ммм..Со маргарин,павлака,путер од кикиритки,мед,еурокрем..Мх мх мх...Знам и да си експериментирам да си направам некој мој специјалитет..
Krem,margarin so crven i bel sol odozgora,marmalat,pasteta(ama se poretko i poretko) i majonez,a odozgora crven sol mmmm
Jaс најчесто го мачкам со еурокрем, тоа ми е омилено. А потоа го мачкам со маргарин, намази, мармалад, мед, зависи што ми се јаде во моментот.
Кога го јадам со мармалад, го мачкам со мноогу маргарин, и помалце мармаладче,најубаво Потоа го мачкам со паштета, и мајонез уз паштетата, потоаа.. Маргарин исто со сиренце.. Па со ајвар и сиренце и уште многу комбинации, сега не ми текнуваат моментално
Имам нов рецепт за намаз и е многуууу убав. 250 гр крем сир 100 гр путер/маргарин 4 кисели краставички 2 л црвен пипер, ким, сол, пипер мал кромид. Се се меша заедно. Преубаво е.
~со павлака+ пилешка прса+маслинки ~со маргарин+мармалад од кајсии по можност ~со мелчен намаз од зеленчук+кашкавалче ммм...
Со паштета + сиренце и домати, со пааштета + ајвар во комбинација со сирење малце Со мајонез + пилешка салама Со зденка + шунка Со маргарин со мармалад од сливи +една чаша млеко ..... Крем сир + шунка За жал сето ова ми е забрането заради диетата