Абе решивме дилемата дека се дезодоранси, него за кој поточно дезодоранс станува збор, зошто некако вака уште преку слика убаво ми мириса
Дека на многу влажни места стоел, веќе избришани му се буквите и не се чита за кој дезодоранс станува збор абе не ме влечете за јазик вакви работи да пишувам
Да, но само Алкални батерии или charger за батерии... ем задоволство ем штедење тоест двојно задоволство!
@Someonespecial како ти текна бе И онака е испитна сесија, па сите студенти по цел ден седат со книги и маркери околу нив... Набрзина земаш еден, вршиш работа и си продолуваш да фаќаш белешки во скриптата
Здраво на сите Дали некој знае дали го има ова во македонија? Или да може од негде сигурно да се нарача?
Вакви има во секси шоп, се вика вибрирачко јајце, може да се користи било каде, доколку не сте многу гласни при свршување може да се користи и на јавни места, ем нема да ви биде досадо, ем ќе се релаксирате. Не мора да се става на најсилни вибрации туку може на тивко да крча и полека да се зголемува задоволството. Според мене многу е подобро од вибратор доколку имате чувствителен клиторис. Сакам да кажам дека ова вибрирачко јајце е наменето за оние кои уживаат во клиторален оргазам, додека за вагинален подобро е да имате силиконски вибратр со топчиња не мазен. Што се однесува до мене најчесто го правам тоа на оној старомоден начин со помош на раце, но во одредени ситуации кога ми треба екстра возбуда користам и вибрирачко јајце и вибратор. Имам пробано и со јапонски топчиња ама не чувстувам некакво задоволство со нив, велат дека тие биле добри за анално ама како што веќе реков јас сум против било какво користење на аналниот отвор во сексуални цели. во секс индустријата постои цела палета на играчки за возрасни иако добар дел од нив се доста бизарни според мене. Она што би сакала да го пробам а веројатно нема да имам таква можност е вибрирачко седло (види слика) Спојлер http://origin.daily.mk/documents/400,223,true,mid4862635.news Мислам дека чувството е фантастично ама е премногу бучно, гломазно, скапо и не практично за чување и користење.