Време не бирам, секогаш кога имам потреба од тоа... а најчесто со бујна фантазија или пак со помош на некое добро филмче и нормално мојата најубава рака која никој и ништо неможе да ја замени
Каков избор Детално ја разгледав понудата, ама некако шубе ми е, самата помисла дека е пластичен ми е одбивна. А пола од тоа што го видов не знам што е , што се не измислиле
me interesira dali samozadovoluvanjeto go opravduvate kako normalna pojava i pokraj imanjeto na partner do vas?
jas sum masko i se samozadovoluvam so dinja.....ja rasecuvam vo sredinata pravam dupka dolga i muskam do kraj .....em e ligavo em e nezaboravno...probajte a za zenski najdobro samozadovoluvanje e so tus koga se stava vnatre .....
Леле бе Мирко , ти како Џим од американска пита Се згрозив Најди си женска бе човеку а не да ги расипуваш дињите вака.
^^ Па уште и се фали, чиниш за кажување е тоа. Ужас бе, кај му текнало со диња? ццццц А замисли па и девојка да има ама со дињата му е поубаво- помеко и повлажно. Ужас
Леле наеднаш почнавте Остајте го човекот нека си брка работа како сака секој си има право да прави што сака и како сака Па и да има девојка што има врска, колку личности овде на форумов има што се самозадоволуваат а имаат и дечковци
Абе нека си праи што сака по дома, ама не мораше баш вака јавно да каже за дињава па и со таков опис. Мака ми падна. И искрено мислам дека нема веќе да јадам диња, пошто ќе ми текнува како е мека и влажна
Хахаха е ова со дињата искрено не го бев слушнала до сега... Вие па девојки не се лутете, таква е темата си кажа човекот, баш интересно Да научиме и ние нешто ново
хахахахахахаахахаахахах...................до 16.00 сум на работа................Mирко да не пукнеш ме пресмеа..................,,ѕидовите,, на работа ни се од гипскартон, па колегата до мене што е од лева страна и колешката од десна страна која е 60 години се чудат што ми е...............диња, диња,диња хахахахаха...апел до сите пазарџии- прашувајте за што ќе се употреби дињата после продажбата!