Имам едно вибро-јајце од валијант....баш е добро за сам, а и за стимулација при секс... а имам и еден силиконски вибратор ама не е тоа тоа...кожа си е кожа
Како што гледам на страната на валијант коштаат 950 ден. И јас треба да си земам друго...застоова ми е старо неколку год. па нешто почна да забушава
Со мојата најсакана рака И со неговата понегогаш де... Инаку скоро секогаш кога сум сама дома, а најчесто навечер... Обично неколку пати во денот, но ако немам желба паузирам некогаш
Со новиот Раид против комарци. Пффф... какво задоволство си и пружам на душичкава... мх мх мх мераци! Мирно и задовол(е)но си живеам во имањево. Инаку, со затворени очи се самозадоволувам.
Темава хахахха се задоволувам со дечко ми хаахха Спојлер Си го имам дечко ми и немам потреба сама да се мачам
Зошто бе па тоа е нормална работа јас дури и уѓивам заедно со дечко ми да се самозадоволувам... пробајте многу се отвара нови хоризонти со тоа ПА НОРМАЛНО ХЕХЕХХЕ А КОЈ ЕЛЕМЕНТ ГО КОРИСТИШ ОНОЈ СО ТОПЧИЊАТА ХАХАХАХХАХХА Редактирано од модератор: Не испраќајте две или повеќе мислења едно по друго, користете го копчето редактирај.
sepak jas mislam deka ne mora da znaci deka si skapan bidejki toa e voda i ne ti vleguva mnogu na natre...a za da bides skapan treba 3 prta vo vaginata da ti vleze...vie sto mislite?