девојки шо вие чудно па денес далечинските не се големи -некои 14-15 цм , а широки можи 2 цм , па тоа нее се става цело аман нека не вие чудно мали се секако.
Обожавам да се самозадоволувам со прстиња на клиторисот мх мх....... Али во последно време пречесто 4-5 пати во неделата. Дали е штетно ако е почесто?
Јас веќе имам одговорено на оваа тема но сакам да споделам едно ново искуство со вас. Минатата недела другарками ми подари вибратор бидејќи таа е сега мажена немало да и треба а и се селеа па да не го пика по кутии па може некој да го види итн па ми го подари мене. Вибраторот воопшто не е обичен туку е силиконски со некои топчиња по него и што е нај интересно горниот дел се мрда т.е врти полукружно. Немате поима колку е добро чувството кога е во вас, и има 3 брзини и е отпорен на вода што значи може да се користи и под туш што е најбитно не е воопшто бучен и може да го користите и кога не сте сами дома дури и има она за да ти го стимулира клиторисот како ку*енце мало. П.С како тинејџерка станав едвај чекам да дојдам дома да си уживам со моето мало пријателче.
мастурбацијата е добра работа и не е штетна но сум читала дека ако практикувате многу често се појавуваат проблеми со бубрезите колку е точно не знам ама супер е чувството бидејки самите најдобро знаеме кои ни се слабите тоцки
маструбација да ако немаш партнер за секс или со партнерот и двајцата заедно да се палите ја се палам многу кога девојка ми маструбира пред мене
најчесто пред спиење со вибраторче што ми го подари другарками за роденден а некогаш и со прстиња.. исто така имам пробано и со дилдо и прекрасно е . а исто така и со тушот ммм кога се бањам.Дали вие знаете некој друг начин и како полесно добивате оргазам со вибратор или со партнер
^ Абе ништо, само големината на шишенцето од рол-онот и неизбежното прашање - како го собира таму !? Или е навистина малецко, или пак, она другото.
Може оние малите рексони ги користи, вие па одма на големите шишенца помислувате! Шала на страна, да не мисли девојчето на топчето од рол-онот? Може со негова помош си го стимулира клиторисот, друго на памет не ми паѓа. Не верувам дека со го пика шишенцето.. мислам... што знам де..