девојки да вепрашам како се мастурбира во када/туш зошто имам прочитано дека е мнооогу убаво али не сум пробала а и некако не ми прави смисла ова она затоа ако може техника и искуства
Ај земи еднабиологија од 7-8 одеение или отвори на гугл и види као се дешава оплодувањето? Ја незнам и да имаш 12 години како се дрзнуваш да поставуваш вакви прашања ,па учите во школо бре децааа Еве ке ти повторам у случај да не си била на школо таа ден за да се случе оплодување потребно е од женското јајце клетка од машкото спремаозоид и твојот случај сперма нема така да и оплодување немааа друг пат немој некаде да си поставила слични прашања ке ти се смеат поарно отвори гугал и барај и читај
Да, ако прстите ги навлажнуваш со тазе сперма. Шансите се 50-50, освен ако не повикаш пријател, публиката ја исклучувам, зашто се надевам дека тоа го изведуваш како интимен чин.
Начесто со вибрирачкото дилдо... на долната страна има дел што се користи за да се прицврсти (лепи) на рамна површина па така рацете ми остануваат слободни за дополнително истражување Па кога сум сама се дружиме со „пријателчето“ во бањата , а во комбинација со тушот (ставен во мод за масажа) чувството е неверојатно. Инаку немам ништо против да се експериментира со други предмети за самозадоволување, но секогаш бидете претпазливи, не само да не се повредите ами и да не закачите некоја инфекција. И мал совет за оние кои мислат да си купат некоја играчка, избегнувајте ги оние изработени од ТПР (вид на пластика) или желе (Jelly) материјал. Првите затоа што се тврди и непријатни, а овие вторите не се трајни во смисла што брзо стануваат како да се користени 100 години од 100 различни личности. Најдобро е да купите силиконски, кои се малку поскапи, или оние најблиску до чувството на вистинската работа се од т.н. CyberSkin материјал. Патем, ајде едно под прашање на темава, кое е најоткаченото место каде сте се самозадоволувале ? Еве две мои палавштини (од повеќето ): - На балкон во вилата каде летувавме - Во автомобил, додека патувавме на подолга релација, се спремив уште од дома со намера да го изненадам и да го збудалам малку, “пријателчето“ со мене во чанта, лесно фустанче (без ништо одоздолатој нормално не знаеше, па додека возевме по автопат, го извадив и почнав да се задоволувам, кога ме виде реакцијата беше неопислива, а резултатот на крај исто.
Со пилешки прсти. Се зафркавам, нормално дека со прсти(човечки). Туку, да ве прашам колку пари е вибраторот?
Не бе, нема врска тоа може, само ако си почетник.. зашто после тоа со тек на време оди како “подмачкано“