Бидејќи мојот дечко е доста повисок, ми е потребен вонсериски кревет кој ќе е долг 220 sm а широк 180, па поради тоа што не се проиведуваат вакви кревети, сум приморана да порачам и би сакала да ве замолам да ми дадете контакт од некој мајстор кој е ефтин, а квалитетен. Фала многу
Ние гледавме спални во МебелВи,има и големи лежаи ,цените им се најпристапни,меѓутоа планираме да земеме само спална,значи кревет,а плакарот и тоалетата ќе си ги нарачаме на мајстор.Израчунавме,доаѓа поевтино.Инаку многу сакав да биде од сјаен медијапан,ама ај што е многу поскапо,туку не било воопшто практично,т.е.одма се флекало и тешко се бришело Ама затоа на изглед е прекрасно. Така да ќе размислиме уште малку. Ама и во спална никој не ти влегува(освен кога ја покажуваш ),па затоа може и да заштедиме малку на неа.
Ели за да заштедиш можеш да си порачаш од сјајна иверка. Многу е поефтина од сјајниот медијапан, а изгледа исто.
Феминки сакам за во спалната соба да порачам да ми направат огледало за шминкање со масичка или фиоки, ако имате идеи ве очекувам за хелп