Значи ИЧ да не му ја мислите, да си земете од Симпо душек. Презадоволни се сите досега што земале душек од таму. Еве и јас од искуство ти кажувам преубав е. Ваков мислам дека е нашиот нешто цената беше според димензијата (не знам да ти кажам точно од спалната наша димензија) околу 9000 денари го плативме душекот. Па пиши што сте направиле дали сте зеле душек. Поздрав ! http://www.simpo.mk/detail_more_end.php ... %BD%D0%B0#
Јас многу ја сакам црвената боја,затоа и дома во станот мојата спална е во црвена боја,прекривачи ќебиња,навлаки ,перници се тоа е бордо или црвено. Многу ми е романтична таа боја и не никогаш да ја сменам Еве една многу убава спална соба
Јас ја имам оваа од Вардар Мебел во оваа боја бело. Заедно со спалната има гардеробер и наткасни. За цена незнам колку беше оти ми беше поклон од моите. Поздрав
Сакам спална соба во која најважен ми еплакарот,тој да биде голем и организиран.Шетав низ салоните,бидеќи плакарите се премали решив да си ја порачам сплната соба по мерка.Сакам кревет пред лежајот(незнам како точно се нарекува)само незнам во кој стил да биде или Совет??
Зависно во кој стил ти е спалната соба ќе се движиш во тие рамки и за клупата/кофчегот или двоседот пред креветот. Доколку спалната ти е од масивно дрво јас би одела истиот материјал и клупа евентуално со опција како кофчег за да се складира постелнина внатре. Доколку ти е гланц или лизгачки врати повторно од ситиот материјал но опција клупа би била малку посоодветна според мене. Доколку се одлучиш за некој луксузен лежај можеш обложена клупа или такво двоседче за седење како на првата слика. Според мене ова е последното парче од спалната. Кога веќе плакарите и нивниот материјал/модел се одбрани, исто и лежајот и дури е падната одлуката за завеси и килим. Најважно е да се вклопува целосно со веќе постоечките парчиња и во однос на материјал и во однос на боја.
Во потрага сме за брачен кревет, па сакам да слушнам мислење што е поквалитетно: еко кожа/ тапациран да е креветот или од иверка?
А што мислите за мебелот од Симпо, во план сум да ја нарачам оваа спална, не пишува цена, но многу ми се допаѓа.
Брaчниoт кревет вo спaлнaтa сoбa ми е вo круг,скaј,крем сo кaфеaвo,имa мaсичкa зa шминкaње,и гoлем плaкaр сo лизгaчки врaти истa бoјa