Ako sakate klasicna spalna od drvo,vi ja preporacuvam Doma mebel. Mojata spalna e od tamu i zadovolna sum. Nie duri napravivme i izmeni na nekoi elementi spored potrebite no dezajnot si ostana ist.
Неможев да најдам соодветна тема за прашањево.Дајте ми предлог за шминкерница со огледало.Треба да правиме по нарачка,во глава ми се вртат повеќе комбинации не знам за која да се одлучам
луѓе ми требаат идеи за спална соба..поточно за плакарот...би сакала трокрилен со место и за диплени алишта...само дезенот незнам каков...во кој салон би нашла најдобри предлози?
Боја и материјал на плакарот ќе одредиш според другите елементи во спалната. Многу е битно да биде функционален. За да знаеш дали ти одговараат понудите низ салоните треба да знаеш што бараш.
Ми треба искрено мислење за НАДДУШЕЦИТЕ од Дормео. Имам премногу болки во рбетот(грбот, половините) предизвикани од мојот кревет. Кој има користено Дормео наддушек нека ми сподели искуство и мислење.
Јас го имам дормео наддушекот,скоро 1 година и сум препрепрезадоволна.Толку е мекан, убав, нит кичма нит врат ме боли,за разлика од порано. После тестирањето на мене,купивме уште 3 други за најблиските дур беа на попуст. Искрено ти го препорачувам.
Здраво, од каде ми препорачувате да земеме лежај за спална? Сакам да биде со сандук од доле, е сега кои се подобри тие француски лежаи што се креваат со се душек (што се споени, не се менува душекот), или тие со посебен душек? Тука прочитав дека тие со латофлекс мн крцкаат, има некој друг искуство?
Најдобро е со посебен душек, за да си одбереш квалитетен, душеците на Симпо се преубави, може и посебно да се купи душек од друг салон, не мора заедно со спалната, битно да е удобен.
Во потрага сме по лежај, па ме интересира од ваше искуство дали е подобро со еден душек, душек и наддушек или два душеци?
Искуства некој со душеците на ПерДормире? Имаат попуст на експонати од 50% па се мислам... Многу ми е битно да е удобен, имам дискусхерија
Искуства со душеците нa Comodita? Има ли некој од вас? До сега прочитав поделени мислења, некои се жалат, пропаѓале после еден месец, други презадоволни.
Го имаме голд плус до сега е супер. Е сега за пропаѓање детето спие на него па со неговата тежина неможе да пропадне така да од таа страна неможам да ти кажам. Вака кога легнуваме на креветот добро е се спие. Мемори пена е спрема телото се приспособува .
Дечки, ако имате искуство со Almero и Feder-Bau душеците споделете. Размислувам да купам нов душек од една од овие две марки, зашто само тие изработуваат душеци по дадени димензии. Ако знаете некоја друга фирма освен овие две што прави душеци по нарачка плс пишете.
Јас имам позитивно искуство со Федер Бау. Одлични се. И брзи. Барем беа, зборам пред 5 години. Душекот е уште ко нов, ко да не спие никој на него.