На стори ми се појавуваше, некој имаше објавено. Покрај кеј една како оди. Плус и во некое министерство внатре во зградата им влегла.
Излегоа 3 змии што е нормално на таков пекол и медиумите направија бум "врие од змии Скопје" Да дојдат тие медиуми во друг град ќе прогласат пандемија на змии. Мкд и медиуми.... Магаре и музика.
Шо има врска јавни институции? Змијата мислиш пребира или знае дека е во министерство. По логика и таму најлесно би влегла. Најммогу вработени а никој не мрда
Во мин.за здравство беше змијата. Сиротата се разболела и она од жешкото. Иако си го сакаат..мора многу жешко да и се видело
Имав ваков проблем пред една година, лебарки насекаде, и јајца нивни наоѓав. Обично се појавуваат кога е влажно, среќа сега е топло па ги нема толку а и лани братучед ми прскаше со Неопетроид па се намалија. Сега ќе се најде по некоја ама не е како лани.
Кај нас служба прскаше во цела зграда освен кај оние што имаме миленичиња. Планираме ние да испрскаме со неопетроид деновиве, па ќе пишам резултат.
Само ова му е лекот. https://zase.mk/articles/144236/vid...ash-da-se-oslobodite-od-bubashvabite-vo-domot
@Sejfullai и @Ketchup Имаат заедничка фирма регистрирана под името ,,Coachella Terminator". Одлични се при истребување, дури после низ стан ви прскаат и освежувач од лаванди ако смрди.
Нема спас, се сум пробала. Се, не онаков спреј,не оваков спреј,прашоци ништо бе ништо. Овие и нашиве и летаат,во стариот стан ги имавме, не знам од каде влегуваат ама огромни беа. Една вечер никогаш нема да ја заборавам, кога во сред ноќ од памет ме извади една голема лебарка црна долга колку еден прст. Место таа да бега од мене,јас бегав од неа. И додека да земам папуча се сокри, и една друга вечер враќајки се од шетање ја видовме во ходник и дм ги искористи своите вештини во газење едно добри четири пати, петтиот успеа ама уште беше жива. Што да ви раскажувам мака мачев Не знам зошто мене ме лазат морници,не можам да ја згазам едноставно страв ми предизвикуваат.
Еве едно мое искуство со лебарки Почнав да ги имам од лани меѓутоа беа мали и не беа бројни. Меѓутоа оваа година се згрозив не сакав да станувам ноќе за да не ги гледам како се кријат на сите страни.Купив неопетроид од земјоделска аптека испрскав секаде и буквално утредента ги метев со метла ги имаше уште можеби недела две со по 2 или 3 и еве веќе подолго време нема ниту една Купете пробајте можеби ќе се ослободите од нив.
^За неопитроидот, мислам дека е најефикасно зошто има домино ефект, не умира само таа што ќе помине врз напрсканото, туку носи и во леглото нешто како болест од која и другите умираат.
Да, така е, се извинувам. Заборавив да напоменам дека се екипирате исклучиво за VIP клиентела која има розови лебарки.
Јас потроши две пени од Раид за лебарки и плус "бомбициве" само што ги направив и одма почнаа да ги дегустираат ... Се надевам ќе има ефект!