Spored moe lichno iskustvo, odredeni delovi od liceto na koi nemav skoro voopshto vlakna, odnosno imav kako kaj "normalna zhena" sega na istite tie mesta mi se pojavuvaat temni vlakna podolgi. Isto taka(ova e poradi toa shto imam mnogu sensitive kozha mozhebi) od tue 2 koristenja, posle sekoe koristenje kozhata nenormalno losho mi se nafrluvashe i mi stanuvashe crvena iako i pred i po upotreba nanesuvav proizvodi koi gi koristea site ostanati shto gi gledav na youtube. Za nadusnicite ako sakash da go koristish mozhe i ne e tolku strashno ama vo toj del najdobri spored mene se traki za depilacija, vlaknata rastat pomeki, i ponezhni, dodeka pak so ovie mi rastea nazad mnogu ostri, potemni i iritiraa i za gledanje i na dopir.
Прочитав многу добри коментари за продуктов, прашок за депилација, има и видеа на youtube, еве за инфо Сакам да го купам ама мислам го нема кај нас, да не знае некој каде може да се купи. Ги најдов овие страници на интернет штп го нудат за македонија околу 900ден пишува цена ама не ми се сигурни страниве првпат ги слушам, а цената во америка му е 3 долари.. али доставата си е скапа и мора и они нешто да заработат а неам кој да ми го донесе https://www.ubuy.mk/mk/product/O9JI4Y0-magic-gold-shaving-powder-4-5-oz-fragrant https://macedonia.desertcart.com/amp/products/47600924-magic-shave-shaving-powder-red Да не знаете од кај може да се купи или овие интернет продавници да ви се познати или да не го пробал некој?
За оваа проблематика го фалеа IPL ласерот од abouther. Не знам колку е вистина ама пишуваат дека се задоволни. Може да се користи и на тело и е со многу пристапна цена за разлика од другите ласери. Некој да го има пробано?
Мене не ми делуваше ни електролиза, ни ласер. Џабе труснав пари. А со толку надеж одев и двата пати...
Ова е за домашна употреба. На abouther го има да го купиш, мислам дека беше некаде 6.000/7.000 ако не грешам. Имаше коментари од задоволни што го пробале, затоа прашав некоја членка да не го пробала, дека пристапна цена а за цело тело и лице може. Уште да е ефикасно и супер ќе е.
Немам многу влакна на лицето. Се депилирам со шеќер на надусниците и помеѓу веѓите. И поретки ми растат влакната.
Здр.. Откако се породив со првото дете имам црни влакна испод брадата кои со ништо неможам да ги тргнам пробав и од корен да ги вадам ама пак растат црни како диви да се ми е страм веќе одма ми растат а порано ги немав проверив тестостерон ама не ми бил никогаш покачен дали има некое решение да ми се тргнат од тамо тие влакна стварно незнам зашто растат црни пред тоа не сум имала ваков проблем
Jas ne najdov spas dolgo vreme piev spironolakton ne deluvase, samo dekstametazonot mi deluvase no kortiko ne se pie dolgorocno i taka.si se macam so niv ..so pcos sum .. Dali ti rasnat epten brzo posle depilacija? So sto gi depiliras?
И јас пијам со години. Помалку имам но сепак јас си ги глеам. Мене кг ми влијаат исто, ако ослабам се намалува влакнетоста.
Jas nemam visok kg , slaba sum, na teloto nemam vlakna , ama na licevo rasnat ko gubrivo da im stavam kontraceptivi nejkam da pijam loso mi deluvaat, spironolaktonot ne deluva i ne znam sto da pravam veke
За три четири дена ете се пак иначе прво ги депилирав со шеќер топен и цеден лимон она како карамела што е ама ми дојде многу болно и досадно сега со веет крема ѓи мачкам по козметики не сум била до сега
So veet kremata e isto kako bricenje i so sekernata pasta jsto ti rasnea brzo? Jas se depiliram so lenti, ama sakam da probam na kozmeticar moze ke rasnat pobavno taka.
Ако ги имап ги имаш и тоа е. Ласерот може да помогне до некаде ама не скроз. Тоа е една од маките со ПЦОС. Јас усм секој ден со чупалица во раце. Бев и на ласер, ама дел од влакната ми обелеа и сега се уште полоши. Светкаат и боцкаат. Лумеата супер ми се покажа на нозе, ама за лицево немам решение.
Да одма ми растеа и со шеќерната паста пробав и со ленти ама целата се исфрлив во лице флеки ми оставаат лентите пробав повише врсти на ленти ама многу се исфрлам партал ме прават а и пак растат одма незнам што е работава баш грозно изгледаат страм ме фаќа дека одма ми излагаат под стрес сум стално ги вадам да неми се гледаат дури ќерка ми 5 годишна што е кога ќе ми нараснат малце мама вика што тие ова