Жени хелп Имам влакна на устата.Ако не ги поминам еден ден Гоце Делчев станувам. Што е подобро:Депилација со ладен восок или бричење со машинка? Фала однапред.
Девојки ве молам за помош! Се работи за претерана влакнатост,во пределот околу брадата и гушата. Буквално брада се депилирам на неколку дена, за два дена излегле.... И косава претерано ми се мрси за неколку часа ми е мрсна,да ми кажете што да испитам? Кај кој доктор да се обратам ?
Дечки знаете ли каде во Скопје прават електролиза за отстранување на влакна? Искуства? Цена? Фала однапред
Zdravo,sakam da prasam dali nekoj ima praveno laserska epilacija kaj Maja Balova i kako ste zadovolni?
Zdravo, da prasam, vie shto imate policisticni jajnici, vi niknuvaat pogusti, potemni vlakna na liceto po depilacija? Sakam movta od liceto da ja otstranam, ama strav mi e da ne poteraat nekoj crni vlakna. Isto taka deka dodeka se mnogu mali vosok ne gi fakja, a sepak se gledaat. Iskustva nekoi?
Девојки ми треба помош! Сакам да правам ласерска епилација на цело тело, препорачајте ми клиника во Скопје каде сте правеле и имате добри резултати.
Zdravo dami moii, mi treba vas sovet, oti radi tie vlakna, sum premnogu aksiozna, stanuvam antisocijana, uzasno se nerviram... Pocnaa da se pojavuaat na uzasni mesta, i na grbot, pa duri i na nosot primetivv(se nadevam nema da se smeete) pod ustataa...uzasno se osekjamm..pa nekam da bidam ko muskoo. Kazujte chare, ne mozam vekee se jadam odvnatrr, gubam samodoverba? I na ginekologija, li moze da mi proverat hormoni, iskustvaa Pozzz I da napomenam, valjda e za tuka temava, posi na sonce taka se poznavat, i sram mi e so maski da zboram uzas, se osekjam deka ne mozam partner da imam se ponqsam cudno..
На гинеколог и на ендокринолог, да видеш од што толку се појавуваат. Тие што имаат полицистични јајници обично, и проблеми со тироидна ги имаат овие проблеми. Гинеколог може да ти даде упат за ендокринолог, и да си провериш репродуктивни и тироидни хормони.
Мене ендокрикринологот ми рече,,еве јас носам чупалица нон-стоп во џеб и се чупам. Не ми изгледа од помош!
Ni toa nre e resenie A za izbeluvanjeto pa so da recham, hemikaalii inacr bi gi izbelila i vlaknencara na gradite.. E SEGa ne e tabu tema, site go pravat toa
Дали на некоја и помогнала Филипс лумеата за влакната на лице? Бидејќи тие се сепак светли, па да знам дали да се надевам.
zdravo kolku se dobri ovie za da se pominam na lice i dali posle niv vlaknata bi stanale kako brada mene mi e strav mestoto da ne pocrni so ogled na toa sto mi rastat mnogu vlakna na lice
Има многу различни искуства со овие, кај сите различно било. На некои им биле исти влакната како пред тоа а на некои поцрни и потврди им станале. Пробај ти на некое место само малку избричи се па види како ќе ти биде. Јас не се осмелувам со овие да се бричам.
ne mi e problem ako treba povejke pati da se pominuvam ili ako stanat pocrni i podebeli tuku ako mestoto pocni da izgleda vaka