Здраво феминки, да ве прашам каде има прифатливи цени во Македонија за спа во зима? Гледав во Аурора но многу високи се цените. Споделете искуства!
Сега пред неколку месеци отворија на Кале Bushi Resort and Spa! Јас сум била само во ресторанот и е прекрасно навистина, имаат и фб страна и веб страна провери не знам како идат цените..
Радика. Скапо, ама преубаво. Епинал, исто преубаво. Јас на спа би одела у Бугарија, поубаво и поевтино.
Овие понуди ги имаат на нивната фб страна Спојлер Ова важело до вчера Спојлер Ако бил некој нека каже дали вреди за парите. Од сликите што ги гледав не ми изгледа нешто толку вау, во Банско за пола од тие цени има каде каде подобри спа центри. Еве го базенот како изгледа Спојлер А немаше ли и во Виница еден хотел со Спа или грешам? Сега ми текна, Шагал се викаше. Ајде нека сподели некоја импресии и од таму бидејќи сега кога им го отворив сајтот гледам пишува дека има спа, ама на сликите никаде не гледам затворен базен. Редактирам- го најдов на фб, ова е изгледа базенот Спојлер Ако бил некој нека сподели искуство и цени, јас попрво би одела тука отколку во Сириус. Но пак ќе кажам, Банско ги шие овие нашиве. За споредба цената за 3 ноќевањa со вечера за двајца и користење на спа услуги во овој хотел е за 50 евра поевтина од онаа објавена од Сириус. Спојлер
Bushi i Tcc Plaza definitivno najdobroto go nudat.I ne samo spa, i prekrasni bazeni,masazi,sauni.. Prezadovolna sum. A za vo Bushi kazav i vo temata relaksiranje, imaat i hamam,turska banja.Nesto najubavo! I dvete se poskapi malce da,no vredi za toa uzivanje i za taa relaksacija. Imate i razlicni paketi mesecni,no mozete da platite i dnevno. Za drugite mesta ne mozam da zboram,ne sum bila,no mislam deka nema podobri od Bushi i Plaza.
Јас повторно би одела во Аурора. Вреди за парите. Лани бевме таму, и имаше некаков пакет за парови. Можеше да се изнајми целиот спа центар за двајцата. Преубаво си поминавме, би одела и пак. Годинава ги пративме свекор ми и свекрва ми во Куманово, во етно село Тимчевски мислам дека се вика. Со ваучери преку Групер. Се убаво, ама местото не е за да се одмориш, особено не во викенд кога носеле групи од Бугарија (како ние што одиме Банско на викенд) и е прегласно. А исто така, девојката што масира е и келнерка и чистачка и на рецепција.
Девојки за неколку денови ќе одиме во Берово на неколку дена. Во цената имаме вклучено сауна и спа. Досега никогаш не сум била,може ли некоја да ми каже што треба да носам со себе?!
Има бањарки, ќе се облечеш у соба, купаќи, ќе извадиш шминка и пудра, и толку. За после спа, косата ќе биде крш. Имај стегач за да не летаат влакна. Друго не ми текнува 3 години не сум била.
Девојки на другарка ми сакаме да и правиме девојачка вечер во хотел Сириус, Струмица. Ај ве молам за искуства, каков е хотелот и спа центарот, цените како се?
Пред една седмица бев во спа центарот на Хотел парк резиденс,малечок ама убав спа центар(имаат парна бања,сауна,базен и топли кревети). Имаат ставено топол чај,вода со овошје и јаболка за гостите на спа центарот. Ноември преку групер имав земено купон за спа во Хотел Солун,исто така мал ама убав спа центар(имаат парна бања,сауна,солена соба и мал базен).а гостите беа оставени повеќе видови на чај,вода со овошје,ситни закуски како индиски ореви,суво грозје...