Отворам да ги видам цените и смешен ми е овој дел: Напомена: Спа сесијата препуштена на вас се наплаќа на почеток. Парите не се враќаат во случај клиентот да одбива да плива. Напомена: Спа сесијата препуштена на нас се наплаќа на крај. Парите не се наплаќаат во случај клиентот да одбива да плива. Читаш клиентот, а клиентот е бебе со насмеана фацка. Инаку овие сесии се припич, без место за дискусија. Паметам како мајка ми го масираше брат ми после секое капење, а го капеше во мало коритце во кое имаше простор брат ми да ги шлапа рацете и нозете. За преку лето имавме поголемо и подлабоко корито во кое сум се шлапала јас а и брат ми. Без гума, ама со играчки. Е сега, ако родителите имаат доволно пари да си дозволат вакви сесии за да мајката се одмори 30 минути, тогаш океј. Ама спа за бебиња е само една обична фенси собиранка за оние со бајаги подлабок џеб.
Според мене не ги намалиле цените, него ги модифицирале, што значи примениле одредена маркетинг стратегија, бидејќи сфатиле дека на големо биле искритикувани
Добра идеа за брзи пари. Каков спа какво пливање,бебе лебди во вода и се шлапка,па една филозофија во масирање на бебе Интересно е можеби да се доживее,за родителот де,оно нема ни да памти,ама цената е превисока за наш стандард. Ова ме потсети на оние солени соби пред некои 7-8 години што се отворија,со маркетинг стратија базирана на еден куп здравствени придобивки,а сега не верувам дека постои бар една.