Ги почна при крајот на фебруари и ги пие уште.Ифв -то ни е во процедура и ќе биде на природен циклус и за поквалитетен материјал,а претходниот спермограм беше во октомври минатата година , а новиот го правевме правевме март и беше подобар.Од витамините нема штета.Поздравче и секое добро.
Mene sega mi gi donesoa od germanija 135 evra za 3 meseci 180 kapsuli. Poevtino doaga. Imalo i nekoja internet apteka tamu se 95 evra cekam link za naracka od tie. Za efekt uste neznam od denes pocna mm da gi pie.
Zdravo zenski Po napraven spermogram se utvrdi dijagnoza oligoastenozoospermia i maticniot ni prepisa condensyl tableti 2×1. Gi najdovme 2740 den. Dali imate iskistvo i info koja cena se vo drugi gradovi ?
Те молам кога ќе добиеш линк од таа интернет аптека напиши го. Инаку што дијагноза има твојот сопруг? Ова од Германија доста поефтини доаѓаат.
И јас се заинтересирав за таблетиве затоа што значително идат поевтини отколку да се купат кај нас и јас го најдов ова, не знам дали е таа истата интернет аптека за која спомна @Babynew https://www.mycare.de/en/online-kaufen/profertil-kapseln-0293999 Колку што видов бесплатна е доставата само низ Германија.
Obavezno ke spodelam link. Mm e so dijagnoza astenozoospermija. Se nadevam na dobri efekti od apcinjava. Od proksidot nikakov efekt nemase.
https://www.shop-apotheke.com/arzneimittel/293999/profertil-kapseln.htm @paleska3 @Thallia @Ivyano Zenski ovoj link mi go pratija. Ne sum proverila za dostava do Makedonija dali imaat. No tuka sme za podrska taka da ako na nekogo trebaat ke pomagame da stignat. Ubav den na site.
Ти благодарам многу, Сега прочитав, имаат ипсорака само во Германија. И пишува дека имаат online продавници во Франција, Австрија и Холандија. За другите држави уште нема. А ги дава уште поефтино како на некоја акција 95 евра моментално 180 капсули.
Ne procitav jas sto kako. Jas naracav 2 kutii od ovie po 95 evra preku prijateli vo germanija ama duri avgust bi mi stignale, ama ke izdrzam so ovaa kutija sega sto mi ja donesoa. Ne znam dali ke ima dobar efekt ama sepak naracav.
@Babynew ти благодарам многу! Да се надеваме дека ќе ни помогнат на сите што си имаме мака па да се пофалиме со добри резултати и позитивни тестови!
И ние купивме две ленти од тука за да може одма да почне да ги пие, па ако најдеме ќе порачаме и онлине. Само исто така прочитав дека треба да се пијат три месеци па пауза. Ајде се надеваме на одлични резултати.
сопругот беше со уште полош спермограм дури 94% неподвижни, моментално пие терапија 3 месеци.. направивме еден контролен на своја рака после еден месец од терапијата и беше подобрено... нас ни рекоа дека ке треба ин витро... инсеминации не се потребни во вакви екстремни случаи. Но се се решава мила, смири нерви, смири хормони, и со Господ напред одиме кон целта
@Aleksandra789 и ние сме со тешка астено 7% брзи,10% во место,остатокот неподвижни.Бројката е супер.. Бактерии нема,варикочела исто.. Ова е дијагноза од Март,некни повторивме сперморам,па чекаме рез во Понеделник. Во меѓувреме м.м пие терапија од уролог,апчиња за циркулација се,генеричко име им е pentoxicylin,а на балканот се продваат како Trental.Витамини исто пие и л-аргинин. Колку се подобри кај вас? Јас се надевам да мрдне подвижноста бар над 25% за да почнам со иуи,инаку ифв со икси не ми бега..
Posle prviot spermogram koj bese katastrofalrn.. Naravivme vednas posle 3 nedeli otkako ja pocna mm terapijata so tribestan i dodatni vitamiji... Rezultatot bese namalen od 94% nepodvizni na 76%.. Mi kazaa deka koncentracijata e mnogu bitna Sega ke pravime uste eden na 30ti pa ke vidime se nadevam na dobri rezultati inace da jas veke spremam dok za in vitro.. Ti posakuvam odlicni rezultati mila Zaboraviv da napomenam, Kaj nas brzo podvizni nula bea za zal... A vo mesto 6%... Se podobrija za 3 nedeli na 5% brzo podvizni...
Zdravo devojki ke ve molam za sovet treba maz mi da napravi spermogram I spermokultura I sakam da ide kaj urolog za da moze da vidi rezultatite I ako treba nekoja terapija neli da dade kazete mi iskustva za kade da zemam uput