@SummerGirl12 не може да е иста количината на спермата за време на однос,и оваа со маструбација,но за жал квалитетот е тој,ист.
Здраво, сакав да прашам во клиника колку време чекавте за резулатот? Упат од матичен лекар ли имавте? Позз
Здраво феминки, сте правеле ли спермограм во ГАК? За колку време го даваат резултатот? Упат од матичен општ доктор се носи? Треба ли да се закаже со мојтермин? Фала однапред, поздрав
Да од општ матичен земавме ние. Резултатите се брзи за ден два. Уствари на ГАК не знам точно како е. Мислам дека преку уролог се оди, не може директно. Директно во Букурешт може тоа сум сигурна. И 8ми Септември е преку уролог и тоа ми е сигурно.
Od opst maticen upat se zema za na Gak,zaedno so hiv testot i nego go nosite pa ostavate materijal do 11h se zema mislam,a rezul se gotovi uste denta,najcesto posle 14h bidejki ne rab vtora smena
Ние на 2те бевме во букурешт носевме од дома матријал па пазиш за 30 40 мин да стигнеш па да е до телото и сл а на гак отидовме и таму за тоа си имаат простприја за 5мин средивме ист ден резултати со тоа што поопширни околу какви сперматозоиди се се.. вие одлучете кај ви одговара повеќе
А како што сфатив, за на ГАК треба упат од уролог, така? Ние и така сме со многу лош машки фактор, чекаме на ваучер и еве ќе пробаме кај некој човек во Охрид, со сирупи помагал за подобрување на квалитетот на спермата. Овој спермограм ни е само за дополнување на барањето во Фондот. Ни го побараа дополнително.
Здраво, да прашам дали некој се разбира од резултативе? ги земав вчера а кај докторката дури итре ќе одам па ми прака глава од мисли
Здраво Девојки , ве молам дали некој правено спермограм во Болноца Плодност Битола ? Колку пари е ? и како е процедурата за материалот... Ви благодарам
Nemame praveno tamu, ama samo sakam da te sovetuvam na drzavno da si napravis. Ne si gi frlaj parite. Nie na pocetokot se zaletavme, vo sistina 2.300 den im frlivme, odsega samo drzavno.