@matilda258 Матичен (општ) доктор му даде, објаснил дека е за спермограм за на клиника...има термини, ќе видите кога ќе може. Обавезно од хив доказ да си носите
devojki kakov e rezultatot od spermogramot denes pravevme ke ve zamolam ako nekoja razbira da mi kaze...
Dusicko ova kako sto gledam e od medika strumica tamu ne se tocni rezultatite. Napravete si spermogram vo Skopje vo GAK kosta 150 denari so upat i ke gi imate najverodostojnite rezultati. Pozdrav
За на клиника за акушерство и гинекологија Скопје, иначе маж ми правеше на клиника за хистологија, и таму со упат е 150 ден. И прават подетална анализа.
Од дома можи ли да се однеси материјалот, нормално во стерилна чашка? И каде се наоѓа од прилика Хистологија ? Многу прашања од еднаш ама ми треба одговорр. Ти благодарам
I ja bev zbuneta okolu ova na soprugot mu dale upat za bukurest so naznaka pretpotavena bolest..... pa ke vidime vo voenik kako ke pomineme
a zosto ne si otidete na GAK odma vo eden popladne ke gi imate rezultatite samo vi treba hiv test za mazot vi.
Може и од дома, може и таму во тоалет. Упат може и од матичен лекар и од уролог, се наоѓа во државна болница, и брзо се завршува работа. Поздрав
И уште една информација, каде и да испитувате обавезно бараат тест за хив хепатит б и ц. И приватно и државно.
Дали во Индус Медика бараат хив и хепатити? На сопругот му се истечени тестовите, од лани се, во Њу Борн ни бараа..