zdravo da ve prasam iskustvo za varikocela vo koja bolnica e najdobro da se pravi kolku kosta i koj doktor bi mi go preporacale FALA MNOGU
Има..ние бевме со ваква дијагноза,точно не паметам нормални,ненормални,подвижни,неподвижни ,но дијагнозата е таа
Пиеше проксид во прво време, па после профертил, но од се тоа ефектот беше минимален. Веднаш одлучивме за ивф заради возраста, после кај уролог не беше.
Беше да,му направија ехо на тестиси испадна мал процент на варикоцела..пиеше витамини истото беше ,направивме Дна фрагментација кај Таше тоа покажа дека сме директно за инвитро иако тој ни предложи инсеминации
Дали може да се забремени природно со дијагноза тератозооспермија? И која терапија помага за подобрување на морфологијата на сперматозоидите?
Здраво девојки, После долго убедување успеав-дечко ми направи спермограм Јас не се разбирам па би сакала да ми кажете каков е резултатов. Веќе 2 год пробуваме да направиме бебе, инаку пред 6 месеци бев на операција на полип и септум и еве уште ништо